x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 19 august 2004

Cu vedere la plaja - 19 august 2004

19 Aug 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  19 august 2004

Jurnal de litoral

De mica am fost fascinata de calatorii. Sa ma trezesc deodata printre oameni pe care n-o sa-i stiu vreodata. Sa explorez noul, sa adun in minte imagini, sunete, senzatii din care sa ma hranesc atunci cand simt ca sunt la capatul puterilor. Sa-mi construiesc castelul meu de amintiri, rupt de lume, din care nu ma va alunga nimeni niciodata. Fiecare calatorie ma intristeaza putin, fiindca ma indeparteaza de cei dragi. Dar fiecare calatorie ma fericeste si ma face sa cred ca am avut trei ursitoare bune. Cu fiecare evadare in lume devin mai bogata. "Contul" meu din banca de amintiri creste din clipa in clipa. In ultimele doua saptamani am facut niste "inginerii" de care sunt mandra. M-am imbatat, la asfintit de soare, de mirosul ierburilor pe un mal inalt, pravalit in mare. Am mancat peste cu mamaliga si mujdei, fara sa ma folosesc de cutit si furculita, intr-o cherhana ascunsa la capatul unor livezi de meri pitici. M-am legat de cer cu fuior de nori. Am ascultat marea jelindu-se sub apasarea unei ploi grele si am plans alaturi de ea. In zori, briza mi-a mangaiat fruntea cu duiosenia mamei fata de pruncul nou-nascut, iar seara vantul m-a biciuit ca pe un proscris pus la stalpul infamiei. Cu asa investitii, banca mea de amintiri nu poate da vreodata faliment.

Vedete de la mare

Silvia Stefanescu este o mare iubitoare de soare. De un soare cat mai arzator posibil. Cantareata se lauda ca se simte in largul ei chiar si la o temperatura de 45 de grade Celsius, iar la plaja sta numai in orele nerecomandate si nu foloseste creme decat dupa "baia" de soare. "Am noroc cu pigmentul pielii. Nu m-am ars niciodata". Iar cand se arunca in valurile marii nu se mai uita inapoi, spre tarm, sa vada cat a inotat. "Ideea este sa nu stiu cat de adanca e apa, pentru ca in momentul in care constientizez ca nu mai ating fundul marii cu picioarele ma cam sperii".

Patru intrebari pentru Cristina Rus

Blondina care stie cum sa se distreze la mare

  • Fa o scurta compunere despre mare.

    Nu am mai scris compuneri din scoala generala, cred. Nici macar nu-mi mai amintesc. Dar, daca nu ma-nsel eu cumva, tema asta o primeam destul de des. Prin urmare…"Marea" m-a fascinat de "mica". Nu ma saturam niciodata de vacantele petrecute pe Litoral si abia acum pot sa zic ca stau suficient, adica toata vara. Plaja, soare, apa toata ziua, si seara concerte. Ce-mi pot dori mai mult!?

  • Care sunt cele mai placute amintiri pe care le ai de la malul marii?

    Aici chiar nu trece o zi fara sa se intample ceva placut, fie ca este vorba despre o baie in mare, fie ca este vorba despre un volei pe plaja, un concert reusit sau o plimbare cu scuterele seara. Dar cel mai mult imi plac cinele romantice pe care le iau impreuna cu iubitul meu. La urma urmei, toate pot fi numite amintiri placute, mai ales daca ai langa tine mai multi prieteni. In special.

  • Ce parere ai despre concertele organizate pe Litoral?

    Din punctul de vedere al publicului, cred ca e un mod placut de a-ti petrece o seara cu familia, pe Litoral. Mai ales daca ai avut o zi fara soare, eu zic ca merita ca macar seara sa ti-o faci mai senina in jurul artistilor. Iar pentru noi, solistii, e un avantaj faptul ca avem ocazia de a concerta pentru publicul din toata tara, fara sa facem mii de kilometri asa cum facem in restul anului.

  • Faptul ca vedetele aleg plajele private il consideri a fi un moft?

    Nu, nu cred ca este un moft. Ai nevoie de putina intimitate si liniste, lucruri pe care nu le poti gasi decat in locuri mai retrase, de regula, private. Imi place sa ma aflu printre oameni, sa le acord si sa mi se acorde atentie, dar din cand in cand trebuie sa ma simt si eu ferita de ochii lumii.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden