x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 24 august 2004

Cu vedere la plaja - 24 august 2004

24 Aug 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  24 august 2004

Jurnal de litoral

Oamenii tind sa imortalizeze doar clipele fericite. In albumele de fotografii de acasa gasesti, frumos aranjate in colile de plastic, amintiri placute, alb-negru sau color.

Aniversari, casatorii, botezuri, petreceri, vacante. Buchete de flori, saruturi stangace, masa de la un restaurant de lux, piscina cu apa incredibil de albastra, caruselul din parcul de distractii, soarele pe care indragostitii il tin in palme, marea imbratisandu-le gleznele in spuma efemera.

Rareori dai de fotografii cu personaje necajite. Oamenilor nu le place sa-si aminteasca de clipele triste, iar cele de zi cu zi nu merita sa-si gaseasca locul intr-un album. Uita ca majoritatea caramizilor din care isi zidesc viata sunt tocmai cele obisnuite, aspre, nu cele invelite in poleiala si stropite cu sampanie. Sa vada familiile si prietenii ce minunat s-au simtit ei doi in concediu la mare! Ce conteaza ca apoi se isca intre ei discutii de la o bere bauta de el sau de la bacsisul lasat de ea manichiuristei?

Daca se impaca, se uita la pozele din concediu si le trece.

De nu, cartonul e rupt in doua si fiecare isi ia partea lui de amintiri. Placute, bineinteles, pentru ca oamenii nu vor sa imortalizeze decat efemera fericire, nu clipele obisnuite, care ii unesc cu adevarat.

Vedete de la mare

In vara aceasta, Diana Munteanu (foto) n-a ratat nici un week-end la mare. A fost pe Litoral in fiecare sfarsit de saptamana, mai mult cu treaba decat pentru distractii. Si asta deoarece a filmat pentru una dintre emisiunile difuzate de MTV. Timp de doua luni, cea mai "neagra" prezentatoare tv s-a bronzat in sfarsit la soare, si nu la solar, asa cum era obisnuita. Nu prea a iesit prin cluburi sau discoteci si nici n-a incercat vreun sport extrem, cum ar fi plimbarile pe apa cu sky-jet-ul. Despre parasuta sau paramotor nici nu mai vorbim, caci Diana are rau de inaltime. "Nici macar in telegondola nu m-am urcat. N-am avut curaj. Mi se pare nesigura si ma ingrozesc doar cand ma gandesc la faptul ca s-ar putea sa nu mai am pamantul sub picioare", ne-a dezvaluit Diana.

Patru intrebari pentru Irina Loghin

Interpreta de muzica populara, premianta la bronzat

  • Va placea mai mult Litoralul pe vremuri sau acum?

    Comparativ cu alti ani, astazi, Litoralul arata de plans. In Eforie, cel putin, e jale... Nu e greu sa fii gospodar! Gunoiul si mizeria sunt la fiecare pas. Pe vremuri era alta atmosfera. Acum te simti debusolat in statiunile de la mare. Nu mai au aerul de dinainte. Ca sa nu mai spun de comportament. Auzi expresii care mai de care mai deplasate. Nu mai exista respectul de altadata! Regret acele vremuri!

  • Ce patanii de neuitat ati trait la mare?

    O perioada am fost interzisa pe posturi sau in spectacole, dar am cantat totusi, pentru cateva zile, pe Litoral. La spectacolele cu pricina primeam stive de flori. Era pe vremea gladiolelor. Odata a trecut pe-acolo Elena Ceausescu. Am aflat apoi ca ceruse sa vina la spectacol, sa ma auda. Niciodata n-am inteles de ce am fost interzisa! Unii au spus ca era geloasa pe succesul si popularitatea mea!

  • Si hotii erau invidiosi pe succesul dumneavoastra?

    Hotii?!… M-au furat la mare. Mi-au luat tot ce aveam din camera de hotel. Cantam impreuna cu indragita Cristina Turcu-Preda, care a insistat atunci sa vina cu noi si fata mea, Irinuca. Daca Irinuca ramanea in camera, poate nu mai indrazneau hotii sa vina. Mi-a parut rau dupa un taior superb din Australia... L-au gasit pe hot, dar nu mi-au recuperat nimic, astfel incat mi-am retras plangerea.

  • Care a fost cea mai frumoasa amintire de la mare?

    Anul in care am participat la un concurs la Mamaia, pentru cea mai bronzata fata. Aveam 24 de ani si cantam la Ansamblul Ciocarlia. Seara cantam, iar ziua mergeam la plaja. Imi placea foarte mult sa stau cu burta la soare. M-am bronzat... Eram neagra! Am luat locul 1. Nu mai stiu ce obiecte am primit drept premiu, dar ma amuz acum cand imi amintesc. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden