x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 24 iulie 2004

Cu vedere la plaja - 24 iulie 2004

24 Iul 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  24 iulie 2004

Jurnal de litoral

Cand le intrebi pe vedete ce detesta, de obicei, ti se raspunde: "prostia". Printre putinii care nu repeta acest cliseu se numara DJ Armand, care ne-a declarat cu sinceritate: "Detest sanii cazuti". E suficienta o simpla privire asupra celor care fac topless pe Litoral ca sa-i dai dreptate. Romancele, dezinhibate, iau soarele-n piept si stau pe nisipul fierbinte doar in slip. Involuntar, fie ca esti barbat sau femeie, iti sar in ochi formele scoase in relief. Cele mai multe dintre "balcoanele" etalate au nevoie insa nu numai de o simpla sustinere, ci chiar de o "renovare" serioasa. Imaginile devin de-a dreptul penibile, cand vezi posesoarea alergand pe plaja dupa vreo minge, iar "airbag-urile" ii sar in toate directiile. Adolescentii se distreaza teribil pe seama acestora si definesc fenomenul prin doua cuvinte sugestive: "avantul prabusirea". Mai toate cele care se expun sunt departe de masurile ideale, 90-60-90, iar un chirurg estetician ar gasi cliente pana la adanci batraneti. Pe ici, pe colo mai zaresti cate o "sirena" care se apropie de perfectiune. Paradoxul este ca majoritatea fetelor care ar avea ce arata fac in ciuda sexului tare si nu renunta la sutien nici in ruptul capului. Pe acestea barbatilor nu le ramane decat sa le dezbrace din priviri...

Vedete de la mare

Mirabela Dauer, pe plaja cu noaptea-n cap. Mira este cea mai matinala cantareata de pe Litoral. Si nu degeaba. Soarele s-a prins de ea ca timbrul de scrisoare. Desi concertele se intind destul de mult, iar ea ajunge la hotel si dupa miezul noptii, solista nu resimte deloc oboseala si pleaca la bronzat dis-de-dimineata. Jean Paler, responsabilul cu bancurile din gasca de artisti cazati in Eforie Nord, cand o vede plecand cu sacosica spre malul marii, o intreaba in gluma: "Iar te duci la coada la lapte?". Cantareata vrea sa beneficieze din plin de ultraviolete si nu rateaza nici un rasarit de soare.

Patru intrebari pentru Matilda Pascal-Cojocarita

Singura Miss a muzicii populare romanesti, care i-ar canta primarului Mazare la ureche

  • In 1979 ati castigat titlul de Miss la mare. Ce ati facut cu premiul obtinut?

    Si acum sunt cioburi pe acolo... Deseori mai trec pe la Teatrul de vara din Costinesti sa-mi incarc bateriile cu energia timpului... Premiul a constat intr-o vaza de semicristal, pe care a doua zi am spart-o din greseala. Cu toate acestea, imi amintesc cu drag de acele vremuri si, de cate ori am prilejul, trec in revista amintirile tineretii care imi sunt dragi! E minunat sa ai astfel de amintiri.

  • Ati trait ceva peripetii in vacantele pe care le-ati petrecut pana acum?

    Una dintre cele mai urate amintiri de la mare este legata de o croaziera, cand furtuna care s-a starnit m-a aruncat efectiv de la etajul doi al vaporasului... Rezultatul a fost un picior rupt. Urmatoarele filmari tv le-am facut cu piciorul in ghips. Cea mai frumoasa amintire este din vara lui 2000, de la Callatis, cand am jucat rolul Coanei Chirita, intr-un spectacol special, rol care mi-a fost tare drag!

  • Ce ar fi daca ati deschide inca o covrigarie, de data aceasta pe Litoral?

    Ar fi extraordinar! Dar pentru asta trebuie sa-i cant la ureche primarului Mazare, ca sa imi dea si mie un spatiu pentru covrigarie. Covrigeii Matilda vor avea mare trecere, deoarece sunt covrigei cantatori! Dar mi-e mila de comerciantii de acolo ca vor da faliment daca imi deschid covrigaria pe Litoral! In Bistrita au mare trecere. O sa ma gandesc mai bine la ideea asta.

  • Cum reactioneaza lumea cand va vede pe plaja?

    In general mi se spune ceva de genul: sunteti fata d-nei Matilda Pascal-Cojocarita? Sunt cele mai frumoase complimente primite... Oamenii sunt foarte draguti si majoritatea imi spun ca arat mult mai bine in realitate. Bine, aici sotul meu, Stefan Cigu, ar completa cu ceea ce spune atunci cand oamenii ma complimenteaza: ca m-am casatorit cu cine trebuie... (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden