x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 27 august 2004

Cu vedere la plaja - 27 august 2004

27 Aug 2004   •   00:00

Jurnal de litoral

Poate ca n-ar fi trebuit sa scriu jurnalul de astazi pe aceasta tema, dar nu ma pot abtine. As vrea sa va povestesc cum sunt tratati ziaristii de catre unele vedete. Andreea Banica (Blondy) are in statiunea Eforie Nord o vila de se invarte dupa Soare.

Insa vizita ne-a lasat un gust amar, caci solista habar n-are sa se comporte cu musafirii. Ca sa nu mai adaug zecile de telefoane pe care i le-am dat, pentru a reusi sa facem reportajul cu pricina. Va spun sincer ca, daca ajungi in minunata ei casa, nu capeti nici macar un pahar cu apa de la robinet. Era o caldura de simteai ca pici din picioare, dar nici ca i-a pasat, vorbind intruna despre realizarile ei.

In timp ce-si lauda lucrurile de milioane de lei, sorbea din paharul cu suc, in care pluteau cuburi jucause de gheata. Andreea se concentra doar la ceea ce spune. Noroc ca a mea colega si-a cumparat o sticla de apa minerala, asa ca a scos-o ostentativ din rucsac si am facut-o posta. S-a facut ca nu vede... Stiu ca o sa se supere, dar nu este singura vedeta "chitroasa", ca sa nu zic altfel.

Am fost invitate si in apartamentul cuplului Minodora si Catalin Arabu. Insa, surpriza! Ne-au rasfatat cu sucuri, bomboane si fursecuri...

Festival - Mamaia, slagare de mana a doua

SEBASTIAN S. EDUARD

Lista cantecelor care vor concura la Festivalul de la Mamaia, Sectiunea Slagare, a fost in sfarsit data publicitatii discret, pe pagina de net a festivalului.
Dupa cum ne asteptam, melodiile participante nu prea au de-a face cu topul celor mai ascultate piese de la radio, asa cum ar fi fost normal.
Asa cum anticipam intr-un numar recent din Jurnalul National, rezultatul este o "carpeala" pentru ca au renuntat sa participe trupe cunoscute ca Voltaj, Class, Holograf, 3rei Sud Est, O-Zone, Ca$$a Loco, Stefan Banica Jr. sau Cargo.

SECTIUNI. Au confirmat, in schimb, trupe si artisti care au avut in anul care a trecut piese care s-au bucurat de un succes relativ modest. Cateva exemple: Emanuel, Parlament, Avangarde, Hara sau Gia, la care se adauga mai "titratii" (sau mai popularii, dupa preferinte) Nicola, Directia 5, Pepe, Andra, Delia si Blondy. Concursul se defasoara pe doua sectiuni - Pop-rock si Dance, fiecare cu cate 10 piese. Festivalul de la Mamaia se va desfasura in perioada 1-5 septembrie.

Vedete de la mare

Desi contractul pe care il are la un hotel celebru de pe Litoral o obliga sa nu-si faca bagajele pana la 1 septembrie, Laura Stoica a fugit de la munca. Motivul este unul bine intemeiat. Interpreta a plecat la Bucuresti, unde face ultimele retusuri pentru noul sau videoclip si repetitii in studio, alaturi de baietii care o acompaniaza. "Intotdeauna primeaza cariera mea. In plus, am fost inteleasa cand am spus patronilor ca trebuie neaparat sa ma intorc in Bucuresti", ne-a spus ea. Dupa o vara petrecuta pe Litoral, Laura se pregateste sa revina pe piata cu un nou album de muzica rock.

Investitie - 60.000 de euro bagati in Stufstock

DANA ANDRONIE

Mai sunt doar sapte zile pana la Stufstock. Organizatorii au adunat in Vama Veche 35 de formatii si artisti care vor concerta pe doua scene, in doua nopti consecutive, 3 si 4 septembrie. Pe ultima suta de metri au semnat in condica si trupele Vita de Vie, Tapinarii si Blazzaj. Pana si Ada Milea n-a putut rezista tentatiei de a sosi in Vama, unde va oferi un matineu cu Apolodor.

La conferinta de presa de joi dupa-amiaza, Mircea Toma (foto) a vrut cu tot dinadinsul sa atraga atentia ziaristilor prezenti la "marele" eveniment de la Laptaria lui Enache: "Am infiintat un nou partid, care isi propune sa promoveze nudismul in Romania…". Dupa aceasta introducere au urmat detaliile legate de Festivalul Stufstock. Mircea Toma ne-a declarat ca 60.000 de euro au fost investiti pentru adunarea de trupe in Vama. In acest an, ziaristii vor avea parte de un tratament special: vor beneficia de bratari care vor permite accesul in Zona Crepusculara, unde cantaretii isi incarca bateriile cu hamsii si cu bauturi (racoritoare)… De asemenea, organizatorii au intocmit o harta pe care sunt trasate zonele fierbinti ale festivalului. Sunt indicate si grupurile sanitare de pe plaja, precum si parcela care apartine pompierilor.

Miscarea "Salvati Vama Veche" demareaza cu ocazia festivalului o actiune de strangere de semnaturi (cel putin 100.000) pentru ca vamaiotii sa obtina dreptul de instalare a corturilor pe plaja. "Este prima initiativa legislativa cetateneasca", a marturisit unul dintre "capii" miscarii.
×
Subiecte în articol: antimonden