x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 27 iulie 2004

Cu vedere la plaja - 27 iulie 2004

27 Iul 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  27 iulie 2004

Jurnal de litoral

Nu e mare smecherie sa apari in celebrele suse de pe Litoral. Va spun drept ca, la aceste spectacole, VIP-urile cunosc umilinta. Pe mine, toate cate le-am vazut m-au scos din minti. In spatele scenei, vedetele se pregatesc de recital in conditii mizere. Nu mi-a venit a crede cand l-am gasit pe manelistul Liviu Guta, care se bucura de un succes nebun, tragadu-si sufletul intr-un colt, pe un scaun amarat, din fier forjat, vopsit ultima oara prin anii ’90. Nu e normal ca producatorii de spectacole sa se imbogateasca de pe urma artistilor, tratandu-i ca pe niste animale. Pe masa instabila, din plastic ordinar, nu exista nici macar un pahar cu apa. Vedeta vine cu sucul in traista, iar daca si-a uitat servetelele acasa nu-i ramane decat sa-si stearga sudorile cu maneca bluzei.

La cabina de machiaj, oglinda e atat de batrana, incat te arata deformat. Iar la toaleta care pute a urina nu se intra decat in caz de forta majora. Cat priveste retributia, unii primesc nici pe sfert din cat ar merita. Ies din camera boss-ului cu pumnul strans, in care tin timid cateva bancnote de 100.000 de lei. Toti pleaca scarbiti. Doar fanii isterici ii remonteaza. Si masina de lux, din parcare...

Vedete de la mare

Aflata la herghelia din Mangalia, impreuna cu cele doua dansatoare ale ei, Loredana si Maria, Betty a vrut sa incerce senzatii noi. Starleta s-a urcat in sa, sub supravegherea unui ingrijitor, insa chicotelile "etnice" au speriat bidiviul, caruia probabil i s-a transmis energia negativa din piesa "Blestem". Urmarea a fost previzibila: calul "s-a poticnit" si a azvarlit-o cat colo pe Betty. Nu a fost deloc splendoare in iarba, deoarece a cazut pe umarul drept, pe care si l-a dislocat, si a fost transportata la Bucuresti pentru investigatii complete.

Patru intrebari pentru Doru Isaroiu

Cel mai viteaz barbat din "Parlament"

  • Care este prima ta amintire legata de mare?

    Nu stiu daca este cea mai potrivita sau daca este chiar prima, insa in acest moment imi vine in minte un lucru complet neplacut care mi s-a intamplat cand eram copil si m-am dus cu parintii pe Litoral. M-am lovit intr-o tabla, la un deget de la picior. Am fost la urgenta, mi-au facut injectii si am stat cam o saptamana numai in pat. Din pacate, nu am putut face nici baie, nici plaja.

  • Ce ti-ar trece prin minte daca ai fi in apa si ai vedea un rechin langa tine?

    Imi place foarte mult sa stau in apa si sa inot. De la zodie mi se trage... Sunt Rac... Daca as vedea un rechin, m-as gandi decat la un singur lucru: sa ma iau la intrecere cu el, sa vedem care este mai iute. Normal ca directia de inot va fi catre mal. Cred ca l-as intrece! Nu vreau sa ma laud, dar sunt un inotator de exceptie. Am facut polo multi ani. Asa ca rechinul n-ar avea prea multe sanse.

  • Cum te-ai organiza daca ai naufragia pe o insula?

    Daca ar fi sa se intample asa ceva, cred ca as sti ce sa fac... Am vazut "Naufragiatul" cu Tom Hanks si am furat de la el tot ceea ce imi trebuie pentru a supravietui pe o insula. Tin minte foarte bine filmul si, mai ales, ce a facut el pentru a rezista acolo. Daca Tom Hanks s-a descurcat, sunt convins ca ma pot descurca si eu. Totul ar fi o aventura, dar bine ar fi sa nu dureze prea mult.

  • Daca ai nimeri pe insula cu iubita ta, ai accepta sa ramaneti definitiv acolo?

    Bineinteles! Exact ca in "Laguna albastra"... M-as casatori. Iar ceremonia ar fi mai mult decat originala. Cu siguranta voi face si multi copii, ca sa-si faca formatii pe insula si sa cante toata ziua. Ne-am descurca noi sa facem rost si de instrumente. Mai greu ar fi sa imprimam piesele. Insula as denumi-o Parlament si ar dainui vesnic prin muzica ei! (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden