x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 29 iulie 2004

Cu vedere la plaja - 29 iulie 2004

29 Iul 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  29 iulie 2004

Jurnal de litoral

Hai vino iar in..."Vama" noastra mica... Trecusem o data pe-acolo si ma tot tragea ceva-napoi. De data asta insa am ajuns pe lumina. Si chitita sa-nnoptez la cort. Sa simt si eu, domne, experienta Vamii. Pe bune, nu doar asa, timid, la o terasa parcata alandala pe plaja. Asa c-am luat-o agale spre "camping". Cica! Pentru ca din nisip se ridica semet un panou care trambita cum ca-i teren privat si ca sa nu care cumva sa-si injghebeze cineva vreun adapost. Cand colo, in spate, o mare de... igluuri. V-am spus io ca-i tara lu’ Papura Voda Vama asta! Ma rog! Campez si eu, ca n-am ce-i face. Si-astept. Si-i vad pe unii, veseli nevoie mare, ca rontaiau seminte de floarea-soarelui "imprumutata" de pe camp, sporovaind potolit la lumina... tortelor. Atmosfera de trib, nu alta! Dusul de seara se facea in apele primitoare ale marii. Ca la particular e 20.000. Iar daca vrei la pipi, te "usurezi" de inca 5.000 de lei. Au mai schimbat o vorba, doua si s-au retras apoi, doi cate doi, la culcare. Nu mai ramasesera decat corturile amortite si marea. Nu trece insa mult si Vama se trezeste iar, o data cu soarele. Vantu-ncepe s-adie cu iz de cafea proaspata, preparata ad-hoc, la foc de butelie. A mai trecut o zi in Vama noastra mica...

Vedete de la mare

Andreea Balan si-a luat zborul si la propriu, si la figurat. Dupa ce si-a castigat independenta inchiriind un apartament in Bucuresti, iata ca rebela vrea sa demonstreze ca se poate tine pe picioarele ei si pe plan artistic. Dupa cum stiti, tatal ei a infiintat scoala de muzica Forum Star, care a dat nastere la patru trupe: Shock, Delice, Kristal si Tonyc. Situatia nu e prea roz, daca ne gandim ca polivalentul Balan a compus pentru Candy o piesa cu care grupul va concura la Festivalul de la Mamaia. Daca situatia va continua astfel, se pare ca vom asista la un "divort muzical" tata-fiica.

Patru intrebari pentru Dana Savuica

Vedeta de televiziune care in fiecare an traieste o poveste de dragoste: dar numai cu sotul!

  • Ce simti atunci cand mergi la mare?

    Eu ma simt legata de apa, in general. Si asta pentru ca, de cand m-am nascut, mai tot timpul am fost inconjurata de ape, ca sa nu mai spun ca am facut inot de performanta. Cand aveam doi ani am plecat in Indonezia, cu parintii mei, iar de la 6 la 13 ani am crescut in Sri Lanka, cu Oceanul Indian la cativa pasi de casa mea. Visul meu este ca intr-o buna zi sa am o casuta la mare.

  • Ai avut parte de vreun incident neplacut?

    O singura data s-a intamplat asa ceva, cand eram mica. Tata ma tinea de mana, am intrat in Oceanul Indian sa facem o baie si ne-a izbit la un moment dat un val imens. M-a luat valul, m-a bagat sub apa si nu mai tin minte decat faptul ca am inghitit un pumn de nisip si ca nu mai stiam cum sa fac sa ies la suprafata. Stiam insa ca e bine sa-mi tin respiratia si sa ies cat mai repede de sub apa.

  • Care mare ti se pare cea mai frumoasa?

    Mediterana, fara discutii... Oricand o prefer! De aceea, in fiecare an, mergem in Grecia, vizitam toate insulele Greciei. Anul acesta vrem sa ajungem in Spania. Culoarea Mediteranei este superba... un albastru intens si mai este ceva... atat in Grecia, cat si in Spania, Franta sau Italia, muntele si marea sunt apropiate. Este o priveliste mult mai pitoreasca decat ceea ce ofera Marea Neagra.

  • Te-a lovit vreodata romantismul pe malul marii?

    In fiecare an traiesc povesti de dragoste, la mare, dar numai cu sotul meu. Amandoi suntem indragostiti de apa. Si el a stat foarte mult timp la mare, pentru ca tatal lui a fost comandant de Marina. Marea este refugiul nostru. Cu siguranta nu ne vom plictisi niciodata sa admiram apa, in toata splendoarea ei. Este ceva unic! (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden