x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 30 august 2004

Cu vedere la plaja - 30 august 2004

30 Aug 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  30 august 2004

Jurnal de litoral

Un singur week-end mai aveam de stat pe Litoral. Am prins si zile caniculare, dar si ploioase. Deh, ca vara… Insa sambata, norii s-au dezlantuit, iar vantul s-a dat in spectacol, chitit parca sa bage turistii in sperieti. Si ce furtuna a fost, maiculitaaaa!!!, ca pana si barbatii, care se dau cocosi ca nu-i sperie nimic, isi scuipau in san. Pe la ora 14:00 ma aflam in holul unui hotel de doua stele si priveam la marea agitata, pe care, daca incepi s-o cunosti, realizezi ca nu face rau fara sa te avertizeze. E altfel decat oamenii, macar ai timp sa te pui la adapost. Valurile erau din ce in ce mai mari, iar vantul se-ntetise atat de tare incat scaunele de plastic de pe terasa au fost aruncate cat colo, iar copacii mai firavi au fost smulsi din radacini. Dar nu mi-a venit a crede cand am vazut ca un microbuz din parcare a fost mutat din loc, cam un metru. Noroc ca nu s-a lovit de o alta masina. E clar, mi-am zis, nu-i de saga... Am deschis televizorul, ca sa-mi schimb gandurile negre, care, recunosc, au pus stapanire si pe mine. Degeaba! Cazuse si cablul, iar telefonul se-ncapatana sa functioneze. Duminica, soarele a zambit din nou, nevinovat, de parca nimic nu se-ntamplase...

Vedete de la mare

Cat a fost vara de lunga, Catrinel Sandu (foto) a prezentat la National TV emisiunea "Scandic Bar", care i-a crescut simtitor cota in randul familiei si al rudelor sale mai indepartate. Insa acest sezon estival a mai reprezentat pentru blajina Catrinel un bun prilej de a-si aduna gandurile in ceea ce priveste viitorul sentimental. Daca fostul ei prieten Lucian Viziru s-a distrat cateva zile in Turcia, in schimb, Catrinel nu si-a putut tine in frau nobilele sentimente fata de asa-zisul macho si s-a confesat prietenelor ca inima ii apartine tot lui Viziru. O fi dragostea lucru mare, dar timpul o va ajuta sa-l dea uitarii pe cel care i-a provocat atata durere.

Patru intrebari pentru SILVIA STEFANESCU (foto)

O cantareata careia ii este frica de crabi

  • Bronzul de pe tine de care este, autohton sau "de-afara"?

    Este de la soarele nostru, pe care-l iubesc foarte tare. Stiu ca nu este indicat ce fac eu de multe ori, dar ador sa stau la plaja. Foarte rar mi s-a intamplat sa ma duc la 8 dimineata la plaja. De obicei, ma uita ora 4 tot sub soare. Orele mele prefe-rate de bronzat sunt intre 12:00 si 17:00. Daca nu simt ca arde soarele am senzatia ca nu ma bronzez, dar am pigmentul bun si nu patesc nimic.

  • Ai trait momente frumoase la mare?

    Am multe intamplari legate de mare. Ce are mai multe picioare decat mine imi produce panica. Mi-e frica foarte tare de crabi si nu-mi plac nici algele din apa, care se incolacesc pe picioare. Am senzatia ca ma vor trage la fundul apei. Ma uit prea mult la filmele la groaza! Acum o luna am gasit pe plaja din Mamaia un strat de crabi foarte mici, dar morti. Am luat unul, ca sa-l fac cadou unei prietene.

  • Ai umblat foarte mult pe mari si oceane. Cum este?

    Cel mai recent am fost in Scandinavia, pe Marea Baltica, iar la toamna voi merge in Antalia. Marea ma atrage in mod deosebit. Nu mi-e frica de furtuni. Am intalnit furtuni foarte mari, in special in Marea Baltica. Nu am rau de mare, dar simti un gol in stomac atunci cand ba sunt valuri, ba nu sunt… Am vazut si marea inghetata. Vasele de croaziera erau spargatoare de gheata.

  • In Antalia cand vei merge?

    In noiembrie. Anotimpul meu preferat este vara si in perioada calduroasa prefer sa profit de soare cat mai mult, de nisip si de apa calda a marii, daca este asa, desigur. Nu ma deranjeaza caldura, ma simt foarte bine la 45 de grade. In Antalia voi concerta cu o trupa internationala de instrumentisti. (R.I.A.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden