x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 31 iulie 2004

Cu vedere la plaja - 31 iulie 2004

31 Iul 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  31 iulie 2004

Jurnal de Litoral

Mai tineti minte sceneta aceea in care doi tineri se chinuiesc o zi intreaga sa-si faca bagajele, le numara, ajung, in sfarsit, la gara, dar in tren constata ca au uitat acasa copilul? Ei bine, tare fericiti trebuie sa fi fost! Nu exista plaja de pe Litoral, restaurant, loc de distractie unde sa nu planga vreun copil. Dar nu oricum, ci cu lacrimi de crocodil, urlete si tavalitul de rigoare langa toneta de inghetata sau magazinul de jucarii. La terase nu poti bea o cafea in liniste, fiindca e randul mamelor isterice care nu inteleg ca odrasla nu mai vrea sa manance si ii inghesuie pe gat bucatele de friptura. Nici la o banala plimbare n-ai noroc de liniste, caci se mai gaseste cate un micut care are incaltari cu scart si la fiecare pas ii suna "trompetele" din papuci. Si, ca sa-ti faca parca in ciuda, incepe sa si alerge. Nu-mi vine in minte decat expresia folosita si tocita "Tineretul din ziua de azi...". De fapt, copiii n-au nici o vina ca parintii nu-i invata cele mai elementare reguli ale bunelor maniere. Si tot cei mari dau dovada de inconstienta cand isi aduc pe malul marii nou-nascutii. Dupa cum se stie, marea nu le este recomandata bebelusilor sub un an, mai ales ca exploziile solare sunt la ordinea zilei.

Vedete de la mare

Prezentarile care li se fac capetelor de afis in spectacolele pe care acestea le sustin pe Litoral, desi pompoase, le provoaca deseori nedumeriri. "Inegalabila, minunata, nimeni alta decat Carmen Serban" - cum a fost numita de tanara care i-a anuntat intrarea pe scena - era, probabil, prea concentrata asupra concertului pe care urma sa-l sustina, astfel ca a perceput doar ultima parte a introducerii care i-a fost facuta. Asa se explica faptul ca, la iesirea de pe scena, Carmen era furioasa: "Asta m-a facut pe mine "nimeni"?!", gratuland-o pe biata fata in fel si chip.

Patru intrebari pentru Raluca Anastasiu

Singura cantareata care face iaurtul sa-i sfaraie pe piele

  • Cu cine ti-ar placea sa ramai izolata pe o insula si ce-ati face impreuna?

    Cu iubitul meu. Daca s-ar putea, as mai chema si alte persoane. Oricum, nu sunt foarte sigura ca mi-ar placea sa raman izolata pe o insula. Chiar nu ma vad incercand sa prind pestele cu o tepusa sau cocotandu-ma dupa banane. Dupa cum il cunosc pe iubitul meu, Romeo, mai intai ne-am face o casuta, am rezolva chestiunile practice si arzatoare si abia apoi am trece la cele mai romantice.

  • Care sunt cele mai interesante amintiri pe care le ai de la mare?

    Sunt legate de cele zece zile petrecute anul trecut in Turcia. Am fost la Pamukale, la dealurile de calcar, am fost intr-un waterpark (unde, evident, ne-am ars in asa hal, incat atunci cand am pus iaurt pe piele - crema nu mai avea nici un efect - s-a auzit un sfarait), am vizitat Istanbulul si am facut o croaziera in Marea Egee. Daca m-as apuca sa spun tot, cred ca as umple sase pagini numai pe tema asta.

  • Ce ai face daca prietenul tau "s-ar da pierdut" pe la nudisti?

    Asta nu ar fi nici o problema... chiar nu m-ar deranja deloc. La randul meu, fac plaja topless si, mult timp, am fost chiar la nudisti. Oricum, am mare incredere in el. Daca totusi s-ar pierde pe-acolo, probabil ca ar fi ceva intamplator, pentru ca nu ar merge el la nudisti. Si, cu siguranta, m-as duce dupa el, iar pana nu l-as gasi, nu m-as lasa. Dar cine stie... poate ne-am pierde amandoi pe-acolo.

  • Ce parere ai despre persoanele de culoare care merg la plaja?

    De ce sa nu mearga? Sunt si ei oameni ca si noi si presupun ca le place si lor marea. Probabil ca nu poti decat sa crapi de invidie ca nu o sa ajungi sa fii la fel de bronzat ca ei. Asa sunt eu, cateodata, invidioasa pe cei mai bronzati decat mine. Imi place foarte mult sa stau la soare si sa fiu cat mai bronzata. Din pacate, uneori uit sa mai plec de la plaja... (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden