x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 4 august 2004

Cu vedere la plaja - 4 august 2004

04 Aug 2004   •   00:00

Jurnal de Litoral

Nu stiu cat v-a fost voua dor de mine, dar stiu ca voi mi-ati lipsit ceva, dragii mei. Aflati ca sunt bine sanatoasa si de cateva zile zdrobesc din nou nisipul sub talpile goale. Ati ghicit, am revenit la mare. Insa, spre diferenta de acum trei saptamani, acum ma confrunt cu o problema care pare ca nu e doar a mea: Sindromul Branzei. Cine ajunge la mare in plin sezon estival, fara sa fi trecut inainte pe la un solar, pentru o tara de bronz, e un om terminat! Nu are liniste pana nu ajunge rumen precum cozonacul, chit ca asta il va duce la farmacie pentru aspirina (tratamentul intern) si la alimentara pentru iaurt (leacul babesc pentru arsuri). Cateva zile de suferinta si usturime sunt pretul pe care sunt bucurosi sa-l achite cei atinsi de Sindromul Branzei. Si mai da-o incolo de piele rosie, care se jupoaie de arsa ce e! Orice, doar sa scape de stigmatul epidermei albe, care-i face vizibili de la o posta printre sutele de bronzati. Important este sa nu mai auda chicotelile lor. Dragii mei, mai e putin si cred ca ma risc si eu la o aspirina si-un iaurt. Nu de alta, dar parca prea se uita bronzatii cas la mine. E ceva care ma face sa cred ca sunt atinsa de Sindromul Branzei. Si trebuie neaparat sa ma vindec, ca sa va mai pot scrie!

Vedete de la mare

Interpreta Anda Adam nu vrea sa participe la susele de pe Litoral. Cantareata de R&B spune ca mai bine sta acasa decat sa vina sa cante pentru 100 de dolari si cazare gratuita la mare. "Eu am patru dansatoare carora le dau banii astia. Nu vad de ce as veni sa cant la mare doar pentru ca mi se da casa si masa gratis. Prefer sa fac altceva mai util decat sa cant pentru o suma derizorie", spune ea. Anda prefera sa ramana in Bucuresti si sa aiba grija de salonul ei de frumusete, Beauty Star, care ii aduce un profit cu mult mai mare decat show-urile de la malul marii. (C.O.)

Patru intrebari pentru Fizz

Cel care stie cand sa-si dezbrace haina de blana

  • Ai fi in stare sa stai la plaja cu renumita haina de blana?

    Nu, pentru ca nu vad rostul sa stau la plaja cu haina de blana. Este adevarat ca lumea m-a vazut foarte des imbracat in ea, dar este numai o costumatie de scena. Face parte din imaginea mea, dar in nici un caz nu as putea sa ma plimb cu ea la mare. Cred ca nimeni nu ar putea suporta sa o simta pe piele la peste 30 de grade. Poate doar ciobanii, care sunt obisnuiti cu blanurile din oaie.

  • Ce-ti place cel mai mult la mare?

    Marea imi place foarte mult... Inca de cand eram mic adoram sa ma las dus de valuri si, mai ales, sa sar peste valurile mari. Apoi, ca orice barbat, imi plac frumoasele romance care sunt doar in bikini si, nu in ultimul rand, ori de cate ori ajung pe Litoral, nu ratez nici o ocazie pentru a admira rasaritul. Mi se pare ceva foarte romantic, mai ales daca am laga mine una dintre romancele de care am spus.

  • Cum ai impaca mai multe fete care ar vrea sa stea langa tine, pe plaja?

    As fi foarte atent cu ele, cu fiecare in parte, ca nu cumva sa se simta neglijate, si as cauta sa le creez o stare cat mai buna. Sa se simta cat mai confortabil in preajma mea. Pentru ca toate sunt foarte importante pentru mine, nu as vrea sa le supar cu ceva si nici sa le dau impresia ca una e mai favorizata decat alta. Dupa cum ati vazut, si in clipurile mele imi place sa fiu inconjurat de multe fete.

  • Care este cel mai inteligent lucru pe care l-ai facut la mare?

    Pana acum, cel mai inteligent, lucru pe care consider ca l-am facut la mare si de care sunt foarte mandru este ca am stat foarte mult in preajma fanilor mei, care au facut poze cu mine si au luat autografe dupa concerte. Fanii mei sunt foarte importanti pentru mine si le acord mult timp din viata mea. (R.I.A.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden