x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 5 august 2004

Cu vedere la plaja - 5 august 2004

05 Aug 2004   •   00:00
Cu vedere la plaja  -  5 august 2004

Jurnal de Litoral

In sfarsit am ajuns si eu pe Litoral! Citeam de la Bucuresti materialele colegilor mei si imi spuneam (ca tot romanul) cat de norocosi sunt unii ca au ajuns la mare. Mirajul plajei si al apei ma faceau sa ii invidiez pe colegi. Nu mai luam in seama reclamatiile, nemultumirile lor fata de tot ce se intampla: servicii, preturi, aglomeratie. Ii invidiam ca ei erau la mare, iar eu ma zbateam intr-un Bucuresti mizer si torid. Ii invidiam, chiar daca ei erau pe Litoral pentru a munci, nu pentru plaja, baie ori distractie. La urma urmelor, marea tot mare este, indiferent ca esti in preajma ei in concediu sau in interes de serviciu. Faceam AMR-ul din redactie. Numaram zilele. Si a venit si randul meu. Colegele imi spusesera ca se munceste in draci, ca nu este timp de altceva. Unele chiar nu au apucat sa vada marea. Asa ca, de cum am ajuns, mi-am luat o marja de siguranta: am mers pe plaja. Am intrat in apa pana la... glezne. Apoi m-am pus pe telefoane. Mi-am sunat colegii mai putin norocosi si le-am facut o dedicatie "in direct": "De la mine, valuri fara numar, valuri, valuri...". Atat. Si acum inapoi la munca, inapoi la vesnicele servicii mizere de pe Litoralul nostru...

Vedete de la mare

Fara indoiala melodia "De ce ma minti", interpretata de Daniela Györfi si Liviu Guta, s-a transformat intr-un hit al acestei veri, pentru ca omului de rand inca ii plac manelele. Mai mult, in spectacolele de pe Litoral melodia face furori, mai ales ca beneficiaza de miscarile ametitoare din solduri ale Danielei, care la cei 35 de ani ai sai se incapataneaza sa ramana singura bomba sexy a scenei romanesti. Iata ca faima celor doi a ajuns hat, departe, pana in Spania, unde cuplul Györfi - Guta este invitat sa sustina doua spectacole. Ei se vor afla la Barcelona la 14 si 15 august, atractia fiind, bineinteles, "De ce ma minti?", caci vreo alta melodie mai rasarita din repertoriul lor nu cunoastem.

Patru intrebari pentru Mihai Codreanu

Stiristul care induce lumea in eroare cu seriozitatea lui

  • Tocmai ai implinit 30 de ani. Care este cea mai mare dorinta a ta?

    Ei, uite, asta e unul dintre motivele pentru care ma streseaza ziua mea de nastere... Trebuie sa-mi stabilesc tinte noi, sa-mi pun dorinte si sa ma gandesc ca a mai trecut un an din viata. Ce sa spun, imi doresc foarte mult sa-mi mearga la fel de bine ca in ultimul an sau mai bine daca se poate, atat in ceea ce priveste cariera mea, cat si in privinta vietii personale. As vrea sa fie bine de-acum incolo.

  • Pari o persoana foarte serioasa. Asa esti si in realitate?

    Sunt onorat ca fac aceasta impresie, pentru ca meseria mea impune seriozitate si credibilitate. Sunt un om foarte comunicativ si deschis, iar in redactia Stirilor Pro TV este o mare placere sa lucrezi. Ce-i drept sunt dependent de atmosfera din redactie, unde ma simt excelent, mereu in verva. Daca tu crezi ca sunt prea serios, vino o zi in redactia Stirilor Pro TV si ai sa-ti schimbi drastic parerea.

  • Ai avut vreodata probleme din cauza soarelui?

    S-a intamplat o singura data, dar a fost cumplit, pentru ca a trebuit sa conduc masina pana la Bucuresti avand insolatie. A trecut foarte greu timpul si parca acela a fost cel mai lung drum pe care l-am facut vreodata. Cand am ajuns acasa si m-am dat jos din masina, ma simteam ingrozitor, eram teapan si aveam vreo 40 de grade temperatura. Sper sa nu mai am parte de o asemenea experienta.

  • Ce te enerveaza cand mergi pe Litoral?

    Aglomeratia, mizeria, fitele, betoanele din Vama Veche, femeile cu toc de 12 centimetri pe plaja... si, din pacate, lista ar putea continua foarte mult. Asa ca merg la mare din ce in ce mai rar, cel mult in week-end, iar concediul prefer sa mi-l petrec in tari care stiu sa-ti ofere servicii bune pentru banii pe care ii platesti. (Roxana I. Ancuta)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden