x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu vedere la plaja - 7 august 2004

Cu vedere la plaja - 7 august 2004

07 Aug 2004   •   00:00

Jurnal de litoral

Pe timp de noapte, batrana Mamaia se transforma intr-o domnisoara curtata de tineri. Pe faleza din statiune, chiar si la trei dimineata misuna grupuri-grupuri de tineri. Mai galagiosi, mai timizi, mai grabiti ori mai obositi dupa o tura prin discoteci. Parca nici nu le pasa ca preturile de la buticuri, tarabe si terase stau sa explodeze. Amorezii, care vor sa isi impresioneze noile cuceriri, cumparandu-le tot felul de nimicuri, se aleg la sfarsitul plimbarii cu o mare gaura in buget. Bunaoara, daca junii vor sa manance clatite, exista cateva terase care au si asa ceva in meniu. Dar una le intrece pe toate. Aceasta este profilata pe tot felul de clatite: clasice, cu branza, cu gem, trase in rom, tocate, cu frisca si asa mai departe. Daca tot se pun la masa, tinereii aleg si ceva ce nu au acasa: clatite mai speciale. Dar cand vine comanda, stupoare: bucata de coca este mult prea mica. Nu ajunge nici la o masea. Asta este! Au comandat-o, o mananca. Si primesc o nota de plata piperata! O clatita trasa in rom costa 50.000 de lei. La asa preturi, amorezul exclama ca mult mai avantajos ar fi fost sa faca el clatite. Unde mai pui ca ar fi impresionat-o si mai tare pe iubita daca i-ar fi descoperit veleitatile de bucatar.

Vedete de la mare

Nazdravanul vocalist de la Spitalul de Urgenta Dan Helciug a facut-o lata din nou! Aflat in statiunea Costinesti, zilele trecute, Dan nu s-a putut abtine sa nu se dea in spectacol. A inchiriat un jet ski si a dat tot ce e mai bun din el. "Am mers cu viteza, am facut tot felul de acrobatii, m-am invartit, m-am rasucit... sunt un maniac. Ba chiar i-am speriat pe unii care trageau banana aia de pe apa. M-am apropiat foare tare de ei si i-am obligat sa faca un viraj brusc, de i-a daramat pe aia de pe banana. Cred ca m-au injurat de mama focului, dar oricum nu i-am auzit de zgomotul motorului." Dan chiar recunoaste ca a si cazut de vreo doua ori de pe ski jet. Dar nu-i bai! Totul face parte din distractie.

Patru intrebari pentru Corina

O noua figura in muzica romaneasca pusa pe fapte mari

  • Ce vei face pentru a rezista in muzica mai mult?

    Va trebui sa muncesc mult. Imi doresc ca fiecare lucru pe care il fac sa fie foarte bine facut si sa ma ajute sa evoluez. Lucrez cu o intreaga echipa de profesionisti in domeniu si muncesc foarte mult in fiecare zi - canto, coregrafie etc. Asa cum am declarat nu de putine ori, sunt foarte ambitioasa si nu ma multumesc cu locul doi. Si intentionez sa am o cariera lunga si prospera. Stiu ca totul depinde de mine!

  • Cum iti imaginezi tu o noapte si o zi romantice la mare?

    As putea sa-ti spun ca "lumanari parfumate, sampanie, yacht etc."… Dar toate acestea sunt deja niste clisee. Pentru mine, un moment romantic poate fi si o plimbare pe malul marii, datul intr-un leagan sau o joaca de copii. Important este sa fiu cu iubitul meu. Atunci cand suntem numai noi doi, totul e romantic! Indiferent unde ne-am afla. Chiar si o banala plimbare la cumparaturi poate fi romantica.

  • De ce marea este sarata?

    Cred ca a scapat Dumnezeu solnita in ea. Ati inteles ca e o gluma, nu? Intrebarea asta mi-a placut cel mai mult pentru ca se adreseaza partii mai copilaroase din mine. In ultimul timp a trebuit sa fiu mereu mai serioasa si atenta la tot ce spun, iar mie imi place la nebunie sa glumesc, sa rad si sa ma bucur de viata! Viata este cel mai de pret lucru pe care il avem si trebuie sa ne bucuram de ea!

  • Care crezi ca sunt atuurile tale?

    Nu prea imi place sa vorbesc despre mine, dar, pentru ca m-ai intrebat, raspund: sunt foarte sincera (multi imi spun ca, uneori, sunt chiar "prea" sincera), iubesc muzica, sunt ambitioasa - asa cum am mai spus - si nu obosesc niciodata cand e vorba de cariera mea. Tratez totul cu mare seriozitate si profesionalism. Invat repede si pun suflet in tot ceea cea fac. (R.I.A.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden