x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum arată Anca Țurcașiu la 53 de ani și fără operații estetice

Cum arată Anca Țurcașiu la 53 de ani și fără operații estetice

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2024   •   20:30
Cum arată Anca Țurcașiu la 53 de ani și fără operații estetice
Sursa foto: facebook/anca turcasiu

Anca Turcașiu s-a fotografiat în costum de baie și arată senzațional la cei 53 de ani.

Ea și-a făcut apariția la plajă în costum de baie ”Keep calm! We`ll manage!”, a scris artista în descrierea imaginii. Vedeta a mărturist anterior că motivul pentru care se menține la greutatea pe care o are în prezent este o dietă pe care o ține de 30 de ani.

A eliminat carnea din alimentație și nu mai mănâncă nici lactate. A rămas doar pe fructe, legume, pește, ouă, și evită pe cât posibil zahărul și făina albă. Pentru că moștenirea genetică nu a ajutat-o prea mult, artista încearcă să fie cât mai atentă la mâncare.

„E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. (zâmbește) Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață”, a declarat Anca Țurcașiu pentru revista Viva.

De altfel, aceasta ține încă de când avea 20 de ani, un regim ovo-lacto-vegetarian „Aveam, la vremea respectivă, cam 25 de zile de turnee pe an și un coleg din trupă, a cărui soție suferea de cancer, primea din afară cărți de specialitate legate de alimentația corectă. Nu aveam ce face și le-am citit și eu.

Cred că mi le-a trimis Dumnezeu, că nu le-am căutat eu… În turneu, la mare, aveam masa asigurată, așa că am stat de vorbă cu bucătarul și i-am zis că din acel moment nu vreau să primesc la masă carne”, a mai declarat artista, potrivit ziarulring.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×