x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum au simtit vedetele cutremurul

Cum au simtit vedetele cutremurul

29 Oct 2004   •   00:00

Cutremurul de miercuri noaptea le-a zgaltait si pe vedetele noastre, mai ales pe cele aflate in Bucuresti. Unora le-a provocat "pagube" materiale, altora o simpla sperietura.

Anca Turcasiu (foto) a avut noroc sa fie surprinsa de seism intr-o casa de lemn, din Paradisul Verde de la Corbeanca. "Am simtit miscarea, dar nu foarte tare. Fiul meu, Radu, dormea bustean, asa ca nici nu stie ce s-a intamplat decat din ce i-am povestit dimineata. Nu s-a spart si nu s-a daramat nimic in casa. Pot spune ca am avut destul de mult noroc: casa in care ne aflam este destul de elastica", spune Anca.

SCHMBARE LA FATA. Laura Stoica se bucura ca nu a fost singura alaltaieri noapte. "Eram cu doi colegi de trupa, la etajul 4 al unui bloc. Unul dintre ei a sesizat ca se misca podeaua, apoi celalalt a confirmat. Ma uitam la ei si nu stiam ce sa fac. M-au trimis sa stau sub tocul usii. Mi-au povestit dupa aceea ca m-am albit la fata, apoi m-am inrosit. In timpul cutremurului, stiu ca ma intrebam in gand «Acum ce fac?» si «Cat o sa mai tina?». Afara urlau sirenele masinilor, retelele de telefonie au cazut si nu reuseam sa vorbesc cu mama. Mi-a luat vreo ora sa-mi revin din sperietura".

Bodo si-a luat trupa in turneul de promovare a albumului "5", iar seismul l-a prins la Cluj, in culise. Dupa concertul sustinut in fata a mii de oameni, "proconsulii" s-au retras in spatele scenei, timp in care s-a produs miscarea seismica. Erau atat de incinsi de atmosfera din spectacol, incat nu au simtit nimic. Poate i-a ajutat si distanta destul de mare fata de epicentrul cutremurului, aflat in zona Vrancea. "In Cluj, seismul nu a fost puternic si recunosc ca nimeni dintre noi nu l-a remarcat. In acele momente discutam cu primarul clujean Emil Boc. Am sunat-o imediat pe sotia mea, Ioana, care nu era nici ea speriata, pentru ca mergea pe strada si nu a simtit undele seismice.

SPERIETURA. Pe Catrinel Sandu, cutremurul a gasit-o pregatita cu pistol. Gina Pistol (foto). Cele doua blonde de la National TV stateau la o sueta si o cafea in casa lui Catrinel. Socul nu a fost prea placut, mai ales ca fetele si-au varsat cafeaua in poala. Au profitat de faptul ca sunt la parter, au iesit imediat in curte si au incercat sa se linisteasca. Dar cu sperietura au ramas. Ciudat este faptul ca, desi este bioterapeut, tatal lui Catrinel nici nu a prevazut, nici nu a simtit seismul de miercuri noapte. Mai mult, zguduitura nu a reusit sa-l trezeasca din somn. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden