x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Despartire - "Spital" fara Craciunescu

Despartire - "Spital" fara Craciunescu

29 Sep 2004   •   00:00
Despartire - "Spital" fara Craciunescu

La ultimul recital Spitalul de Urgenta care a avut loc in week-end-ul trecut, la Sinaia, fanii formatiei au remarcat lipsa acordeonistului Vali Craciunescu.

Motivele despartirii nu sunt legate de vreo cearta survenita intre membrii trupei, ci pentru ca Vali vrea o cariera solo.

DE BUNAVOIE. Contactat telefonic pentru a comenta aceasta decizie, Dan Helciug ne-a declarat ca Vali a parasit trupa de bunavoie. "Spitalul de Urgenta merge mai departe, avem un muzician care canta la tambal si nu dorim sa avem alt acordeonist. La sfarsitul acestei luni vom pleca intr-un turneu in Rusia, de fapt cel de-al doilea in acest an", ne-a spus liderul trupei.

SOLO. La randul sau, Craciunescu ne-a spus ca a venit timpul sa-si continue drumul singur: "Am simtit ca trebuie sa fac si altceva. Nu am nimic cu baietii si consider in continuare Spitalul de Urgenta drept una dintre cele mai bune formatii din Romania. Eu voi pleca in Australia intr-un turneu de o luna si voi scoate un album solo in noiembrie".

Spitalul de Urgenta s-a infiintat in anul 2000, cand Dan Helciug, fondatorul trupei, l-a intalnit pe culoarele Facultatii de Teatru din Bucuresti pe Vali Craciunescu. Ei s-au imprietenit si au inceput sa cante impreuna. Apoi i-au cooptat pe Adrian Chepa, Catalin Dalvarea si Viorel Preda, luandu-si numele de Spitalul de Urgenta. (Adrian Vaduva

)

×
Subiecte în articol: antimonden