x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din cazinou, in televiziune

Din cazinou, in televiziune

27 Sep 2004   •   00:00

Nici n-a aterizat bine in Romania, ca fosta membra a trupei A.S.I.A. Anca Neacsu a si primit oferte din partea unor posturi de televiziune pentru a prezenta emisiuni de divertisment.

ROXANA I. ANCUTA

Dupa cateva negocieri, cantareata a batut palma cu TVR 2 si a obtinut emisiunea de divertisment "Vedete si Vedeti", unde va fi prezentatoare alaturi de Benone Sinulescu, Adrian Despot, de la Vita de Vie, si Claudiu Bleont. Postura de moderator tv a surprins-o chiar si pe Anca: "M-am intors in Romania acum vreo trei saptamani si m-am mirat tare mult in momentul in care a inceput lumea sa ma sune si sa-mi ofere sa lucrez in televiziune. Cand am primit telefonul din partea celor de la TVR 2 si mi s-a vorbit despre acest proiect, eram la Sinaia si luam masa. In doua ore am fost in Bucuresti, la Irina Radu". O data cu obtinerea noului loc de munca, Anca se muta definitiv in Romania, dupa o sedere de aproape un an pe pamant american.

VIVA, LAS VEGAS! Dupa ce a primit viza in America, pe zece ani, fosta "asiatica" nu a facut altceva decat sa viziteze toate statele americane, sa se bronzeze si sa se relaxeze. Si-a acordat astfel o vacanta prelungita dupa turneele obositoare cu trupa A.S.I.A. "Am stat la cumnatul meu, in Miami, si la o buna prietena din Las Vegas. Evident ca in Vegas am dat si eu in patima jocurilor de noroc. Am vazut jucand in cazinou chiar si batrani de peste 80 de ani, veniti cu perfuziile dupa ei. Nu-mi venea sa cred. Cand am jucat prima oara, am castigat 900 de dolari. Am strans cateva mii de dolari." Cel mai mult a impresionat-o concertul celebrei Celine Dion, la care a asistat intr-o seara. "A fost atat de frumos... Am pasit pe un covor rosu si toti invitatii la spectacol au fost serviti cu sampanie. Din pacate, in seara respectiva cineva mi-a spart camera de la hotel si mi-a furat portofelul cu acte si bani cu tot. M-au usurat hotii de cateva mii de euro."

MUZICA PE PLANUL DOI

Ank (asa cum isi spune acum) nu are deocamdata nici un proiect vizavi de muzica, dar nici planuri de maritis. "Nu am renuntat la muzica, pentru ca este viata mea. Am cantat de mica, am studii muzicale, am participat la atatea festivaluri si concursuri, iar in momentul in care imi voi relua cariera muzicala, cu siguranta voi canta singura si nu voi mai face parte din nici o trupa. Nu vreau nici sa ma marit, pentru ca imi doresc sa fiu independenta si mai am multe de facut." Cat despre viata pe care a dus-o in State, intai de toate, doreste sa dezminta faptul ca si-ar fi deschis un salon de cosmetica in America. "Nu stiu de ce s-a scris asta, pentru ca nu e adevarat. Cert este ca ma pricep si imi place foarte mult arta make-up-ului. De aceea, poate ceva mai tarziu voi avea un astfel de salon de infrumusetare." Ramane de vazut daca va deveni femeie de afaceri in Romania sau in America. Pana una, alta, Anca Neacsu a reintrat in lumea show-biz-ului romanesc de care fugise in urma cu un an. Se pare ca lunile petrecute in Statele Unite au convins-o pe cantareata ca nicaieri nu-i mai bine decat acasa. Cel putin, in Romania prezinta o emisiune. Ce mai conteaza ca este la TVR 2!

×
Subiecte în articol: antimonden