x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Din floare-n floare

Din floare-n floare

25 Ian 2005   •   00:00

’Geaba esti frumos, destept si cu bani. Cand n-ai noroc, n-ai si pace! Si VIP-urile au plans in perna din cauza unor iubiri neimpartasite sau expirate. Sunt insa si cateva vedete nestatornice.

SIMONA ECOVOIU

INSTABILA. Jojo isi tot cauta jumatatea
Jojo se afla in topul celor care alearga dupa dragoste si par sa n-o mai gaseasca. Ea a avut o relatie tumultuoasa cu Liviu de la L.A., alaturi de care a "pozat" intr-o prezentare de moda, in postura de miri. Nu intamplator se spune ca ginerica nu trebuie sa vada rochia de mireasa inainte de nunta… S-au despartit, iar in viata ei a aparut Sorin Mitrea, fost component al trupei Ro-Mania. N-a durat nici aceasta relatie, asa ca blondina a aparut in public la bratul lui Liviu, VJ la MTV. Cand sa zicem si noi, ziaristii, ca Jojo si-a gasit, in sfarsit, jumatatea, avand in vedere ca indragostitii se mutasera impreuna, vedeta anunta ca e din nou o femeie singura. Se zvoneste ca, in prezent, ea s-a logodit cu fratele Monicai Anghel, Alexandru. Sa fie ultimul amorez?

PATIMASA. Oana Zavoranu anunta, in urma cu doi ani, nunta cu Cove. In timp ce aceasta se dadea in spectacol, partenerul ei de viata nu se inghesuia catusi de putin sa o sustina. Ca sa nu mai adaugam ca gestul ei a grabit despartirea, care n-a avut loc in termini amiabili. Apoi, nabadaioasa vedeta s-a aruncat in bratele lui Pepe. Nu ne-am mai mirat cand Oana a anuntat ca va fi mireasa. Din nou. Doar ginerele era altul. De ce s-o fi grabind fata asta la maritat, nimeni nu-si explica. Sau nu realizeaza ca o casnicie inseamna mai mult decat parada modei si pupaturi in public?

CAVALER. Sa trecem la un alt personaj, afaceristul Peter Imre, care a ajuns in centrul atentiei datorita siropoaselor relatii cu simpaticele Corina Danila si Diana Lascarescu. Imre, sentimental de fel, a anuntat ca se insoara cu fiecare dintre ele, dar, credeti-ne, n-am fost invitati la nici o nunta. Dupa ce s-a separat de Corina, care si-a refacut viata si are o fetita, Imre s-a indragostit subit de Diana Lascarescu. Numai ca a avut de tras, bietul de el, pana cand stirista postului TVR 2 i-a acceptat "prietenia".

Au vorbit telefonic cam o luna, timp in care el a bombardat-o cu flori. Recent, Diana avea sa declare ca Imre este pentru ea asemenea cavalerului din poveste. Povestile sunt cu happy-end, ceea ce le dorim si lor!

"GASCA" LUI VIZIRU. Vedeta postului National TV, Catrinel Sandu, a suspinat o vara dupa ochii albastri ai lui Lucian Viziru. Cinci ani a durat relatia lor, ce-i drept, o performanta la romani! Apoi, el s-a apropiat, periculos de mult, culmea, chiar de prietena lui Catrinel, nimeni alta decat Nicoleta, solista trupei Hi-Q. Dar, cum se vedeau mult prea rar, ea fiind mai tot timpul plecata in turnee, cei doi au decis sa puna punct relatiei amoroase. Oare, intr-atat sa-l fi zapacit pe Lucian Viziru sarutul Gabrielei Spanic, incat sa-si doreasca sa fie liber?

CHIVU, INDRAGOSTIT DIN NOU
Cat il priveste pe Cristian Chivu (foto), fotbalistul a fost indragostit, in 2002, de Andreea Raicu. Relatia lor n-a durat nici mult, nici putin, iar cand sa traga linie, vedeta tv a fost cea care a suferit mai mult. Se pare insa ca, in dragoste, ranile se vindeca relativ repede, din moment ce Andreea si-a gasit un alt iubit, pe Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile, iar Chivu a pus ochii pe Maria Marinescu, fosta iubita a lui Bobby Paunescu. Cei doi au anuntat ca se vor casatori. Sau cel putin asa au declarat, doar ca sa scape de gura presei. Oricum, s-au logodit, Maria purtand un superb inel cu diamante. Dar logodna e la moda, primesti inelul, inapoiezi inelul… S-au cam dus vremurile in care un inel insemna ceva mai mult. Sa va amintim si de celebrele divorturi din lumea vedetelor? Nu credem ca ati mai suporta. Poate altadata.

×
Subiecte în articol: antimonden