x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Doru Octavian Dumitru: "Scriu si in cada!"

Doru Octavian Dumitru: "Scriu si in cada!"

11 Oct 2004   •   00:00
Doru Octavian Dumitru: "Scriu si in cada!"

Doru Octavian Dumitru a revenit pe micul ecran, la National TV, cu emisiunea "Dorutisment", ce se difuzeaza miercurea, de la ora 20:00. Se afla la cea de-a treia casnicie, are doi copii si scrie oriunde, chiar si in… cada.

SIMONA ECOVOIU

  • Jurnalul National: Cam greu cu femeile astea, trei neveste pana-n prezent…

    Doru Octavian Dumitru: Abia acum simt ca am o casnicie adevarata, cea de-a treia casnicie m-a implinit. De celelalte nici nu vreau sa-mi mai amintesc, am ramas cu un gust amar, cel putin Angelica Ganea, sotia mea de-a doua, mi-a creat multe probleme, m-a barfit prin presa…

  • V-a acuzat ca n-ati lasat-o sa-si continue cariera muzicala…

    Din pacate, unele femei nu reusesc sa faca nimic, niciodata. De pilda, ea n-a avut o cariera nici inainte de a se casatori cu mine, dar nici dupa divort.

  • Se zvoneste ca v-ati "altoit" fostele sotii.

    Nu am dat niciodata in vreo femeie, nu am apucaturi d-astea. Desi, trebuie sa recunosc, unele ar merita, in anumite momente.

  • Ai doi copii, ce ne spui despre ei?

    Ioana are 18 ani, e majora, iar baietelul meu, George, e un pusti tare simpatic.

  • Cu sotiile vad ca v-ati inteles si nu prea. Soacrele v-au iubit?

    Adevarul e ca pentru mine, casnicia inseamna aproape totul. Daca esti un bun profesionist, e clar ca de acasa iti iei toata energia. Ultima mea sotie, de profesie avocat, ma intelege, ma respecta, imi ofera liniste sufleteasca. Despre soacre, ce sa zic? Ele stiu cat de mult m-au apreciat, scandaluri insa n-am avut cu ele, m-au primit frumos in casa lor, mi-au pus masa.

  • Textele vi le scrieti singur. Aveti locuri preferate unde va asterneti ideile pe hartie?

    Prefer sa scriu la masa, cu pixul. Nu ma atrag deloc calculatoarele, nu ma inspira. Mi s-a intamplat insa, de curand, cand am fost intr-un turneu in Los Angeles cu Benone Sinulescu sa fiu nevoit sa scriu in baie, ca sa nu-l deranjez din somn. Mi-am pus niste perne in cada si am scris ceva acolo. Noaptea ma apuca inspiratia.

  • Pai, daca tot aveti talent scriitoricesc de ce nu publicati o carte?

    Muncesc din 1997 la una, nu stiu nici ce titlul sa-i pun. E ceva special, despre psihologia sufletului. Ma documentez serios. Adevarul este ca imi place la nebunie sa citesc. Am sute de carti. Pe care le-am si citit, nu ca altii care le cumpara din snobism si tin titlurile la vedere, ca sa vada musafirii ce baieti culti sunt.

  • Pe cand un serial tv sau un film?

    Cand mi s-o propune. Eu nu obisnuiesc sa pun un proiect pe masa, imi place sa fiu solicitat. Si, oricum, ca sa te apuci de sitcom ar trebui sa te izolezi. Adio, familie, cateva luni! Ar trebui sa locuiesc undeva, in varf de munte, ca sa scriu scenariul.

  • Si, cu sotia, ce veti face?

    Ea stie bine cu cine s-a casatorit. N-ar avea nimic impotriva, niciodata nu ne-am certat ca am lipsit de acasa cu spectacolele, ori ca am avut treaba.

  • Hollywood-ul nu va face cu ochiul?

    Imi stiu limitele, nu am vise d-astea. Dar, daca cineva m-ar chema, deja ar fi mai mult decat am visat in cariera mea de comic.

  • Mai castigati bani din spectacole?

    Mai degraba aplauze. Nu prea mai merg show-urile aici. Romanii s-au obisnuit cu gratuitati, chiar si la spectacole. De pilda, si ziarele mai ieftine se vand mai repede, chiar daca sunt mai slabe, decat cele bune si un pic mai scumpe.

  • Apropo, se zvoneste ca nu agreati ziaristii…

    Nu e chiar asa, mai degraba sunt dezamagit de ceea ce au scris privind fosta relatie cu Angelica Ganea. S-au scris multe neadevaruri. Pacat ca nu mi s-a cerut si mie parerea. Dar nu pot spune ca presa romaneasca n-are si ziaristi de calitate.

  • Vi s-a intamplat sa uitati textul?

    N-o sa credeti, dar cum urc pe scena, ma blochez, parca mi se sterge totul din memorie. Imi trebuie cateva secunde ca sa ma adun. Publicul ma blocheaza de fiecare data, chiar daca am atatia ani de experienta. Noroc ca-mi scriu singur textele si le stiu bine.

  • Va ajutati sotia la gospodarie?

    Da, la cumparaturi. Imi place sa merg in piata si sa cumpar fructe si legume. Taranii se mira mereu ca vreau fructe necoapte. Deh, imi plac cruditatile!

  • Ce spuneti despre postura de moderator tv?

    Cred ca sunt un moderator de treaba. N-am suparat pe nimeni. Sunt multi colegi care, cum te vad in fata lor, te ataca. La mine, vedetele revin intotdeauna cu placere. Fac aceasta meserie si pentru a-mi rotunji veniturile, dar si din placere. Imi place sa stau de vorba cu oamenii.

    VEDETE

    Fosta sotie a lui Doru Octavian Dumitru, Angelica Ganea, ne-a marturisit ca si-a dorit foarte mult sa participe la Cerb din partea Romaniei. "Am incercat sa cant pentru Romania, dar mi s-a spus ca nu se poate. Am acceptat sa particip pentru Canada, dar nici 1% nu simt ca reprezint aceasta tara. N-am putut ajunge pana acum la Cerb. N-am fost lasata. Doua vedete erau prea multe in familie. Daca eram acum cu Doru, n-as fi putut participa la festival", ne-a declarat Angelica. Oricum, este sustinuta de actualul sau sot, care ii este si impresar. Cantareata a sosit la Brasov impreuna cu fetita sa de un an si trei luni.

    CINE I-A "MANCAT" SUFLETUL?

    Desi romanca de origine, Angelica Ganea ( foto) a reprezentat Canada la "Cerbul de Aur" - 2004. In prezent, interpreta lucreaza la realizarea albumului "Givers of Bight". Muzica si versurile ii apartin, ea colaborand la acest album cu Christopher Dedrick, compozitor, producator, orchestrator, de trei ori castigator al Premiului Gemini pentru cea mai originala muzica. In perioada 2001-2003, Angelica a cantat in deschiderea concertelor reputatilor artisti Richard Marx, Natalie Cole si Olivia Newton John. S-a recasatorit si are un copil.

    FOTO

  • UMOR. Doru Octavian Dumitru isi gaseste subiectele in viata de zi cu zi

  • ELEGANT. Doru Octavian Dumitru si-a luat costume de firma
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden doru