x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dragostea din clip - Idila noua in showbizz

Dragostea din clip - Idila noua in showbizz

de Catalina Iancu    |    04 Ian 2007   •   00:00
Dragostea din clip - Idila noua in showbizz
Cristi a urmat indicatiile regizorului si... s-a indragostit
Pe platoul de filmare a videoclipului "Toarna, Neago, toarna" s-a turnat si o poveste de dragoste in spatele camerelor de filmat. Erou principal: haiducul Cristi, iar domnita lui - o vedeta Playboy, pe numele ei Cristina Roibu.

Nu aduce anul (nou sau vechi) ce aduce ceasul! Sfarsitul lui 2006 i-a adus lui Cristi de la Haiducii o noua iubita. Cupidon i-a lovit tocmai in timpul filmarilor pentru noul videoclip al formatiei. Asa ca in spatele camerelor de luat vederi s-a intamplat ca-n melodia Annei Lesko: "Se leaga o idila...".

CA LA CARTE. Pentru ca scenariul cerea ca Haiducii sa fie alintati de niste domnite (intruchipate de trei vedete Playboy), inregistrarea s-a lasat cu scantei. Astfel, Cristi s-a lasat sedus si dupa filmari de senzuala Cristina. De altfel, cantaretul a facut totul ca la carte pentru acest clip: trebuia sa fie ars pe rug, si chiar a fost ars de-adevaratelea pe umarul stang, si trebuia sa fie sedus de o frumoasa domnita, si chiar s-a indragostit. Asta da scenariu respectat cu strictete!

PRIN ZAPADA. Haiducul a invitat-o pe Cristina a doua zi la o cafea. Iar cafeaua... a dat in clocot. Se pare ca bruneta i-a rapit inima lui Cristi: porumbeii continua sa se intalneasca si sa petreaca mult timp impreuna. Interpretul tocmai isi renoveaza casa, asa ca iubita l-a ajutat cu decoratiunile interioare. Cei doi au fost vazuti impreuna mai multe zile la rand intr-un supermarket. De Revelion, trupa a avut concerte la Drobeta Turnu-Severin si la Herculane, iar in zilele care-au urmat s-au indreptat spre vest, mai precis in judetul Bihor. Fiindca ii ardeau calcaiele dupa Cristina - care a ramas in Bucuresti in aceste zile - , Cristi a plecat primul. S-a sculat cu noaptea-n cap, s-a urcat in masina si dus a fost. Spre Capitala. In schimb, Catalin si Marian au ramas blocati, din cauza zapezii, undeva pe langa Petrosani. Prin urmare, o vedeta Playboy este la fel de eficienta ca o fata care prezinta vremea. Asa ca cine n-are o astfel de domnita sa-si cumpere!

CIOCU’ MIC
"Nu-mi place sa-mi comentez viata intima. Am mai facut la un moment dat acest lucru - am confirmat idila cu o prietena - si totul s-a intors impotriva mea. Asa ca nu doresc sa mai comentez. De fapt, nu vreau sa fac planuri pentru viitor, ci vreau sa traiesc la prezent"
Cristi
Haiducii
INTUITIE
"Intr-adevar, eu am fost primul din formatie care s-a grabit sa ajunga acasa. Asa ca m-am trezit dis-de-dimineata si-am plecat. Nici n-am mancat macar, m-am urcat in masina si-am luat directia Bucuresti. Asadar, sunt singurul din trupa care a scapat de blocaj. Catalin si Marian au ramas inzapeziti pe drum"
Cristi
Haiducii

×
Subiecte în articol: antimonden cristi