x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Drum bun! - Diana Munteanu pleaca in Spania

Drum bun! - Diana Munteanu pleaca in Spania

08 Sep 2004   •   00:00

N-a fost sa fie Venetia, dar va fi Barcelona. Diana Munteanu a ratat o plecare in orasul romanticilor, dar se va consola cu o scurta vacanta in Spania.

ROXANA I. ANCUTA

De altfel, Spania este singura tara in care si-ar dori sa traiasca, daca ar fi sa renunte la Romania. Frumoasa VJ-ita de la MTV recunoaste ca s-ar desprinde cu greu din sanul familiei - desi locuieste de cativa ani singura, in Bucuresti - pentru a se stabili in strainatate. De asemenea, spune ca s-ar adapta acolo si, cu siguranta, ar reusi sa-si gaseasca si un serviciu bun.

Deocamdata, Diana va sta in Spania doar o saptamana, timp pe care si-l va petrece vizitand Barcelona si alte orase din apropiere, impreuna cu o gasca de prieteni si, mai ales, va colinda prin toate magazinele care-i vor iesi in cale.

Shopping-ul este o mare pasiune a brasovencei si, cand vine vorba despre haine, nu prea se mai uita la bani, chiar daca, la intoarcerea din vacanta, bagajele sale se ingreuneaza simtitor. In ceea ce priveste activitatea de la MTV Romania, Munteanu inca nu are idee ce contine grila de toamna a postului si abia in octombrie va sti ce emisiune va prezenta.

DEZMINTIRE

Diana Munteanu nu confirma zvonurile potrivit carora Acasa TV i-ar fi propus un contract in "ograda" sa. "Daca ar fi fost adevarat si daca trebuia sa plec acolo, pana acum m-as fi mutat. Mie nu mi-a spus nimeni nimic despre treaba asta. Eu sunt foarte bine la MTV si nici nu intentionez sa-mi schimb locul de munca."
×
Subiecte în articol: antimonden