x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ediţia a opta - Miss Litoral la Festival

Ediţia a opta - Miss Litoral la Festival

de Catalina Iancu    |    25 Iul 2008   •   00:00
Ediţia a opta - Miss Litoral la Festival

E la modă? E Fashion Summer Festival! FashionTV România, ANAM şi ADR organizează între 24 şi 27 iulie a opta ediţie a celui mai important eveniment al verii: festivalul de modă de la mare. Marea desfăşurare (de forţe, colecţii şi manechine) va avea loc în două... luntrii.



E la modă? E Fashion Summer Festival! FashionTV România, ANAM şi ADR organizează între 24 şi 27 iulie a opta ediţie a celui mai important eveniment al verii: festivalul de modă de la mare. Marea desfăşurare (de forţe, colecţii şi manechine) va avea loc în două... luntrii. Mai precis, la Grand Hotel Rex şi club Bamboo Mamaia, două locaţii exclusiviste de pe litoral. Manifestarea va aduce prezentările ultimelor colecţii ale celor mai cunoscuţi designeri români: Cătălin Botezatu, Ersa Atelier, Rita Mureşan, Laura Olteanu şi Mihai Albu – şi ale unor branduri internaţionale de prestigiu, şi, în plus, desemnarea celor mai frumoase fete de pe litoral, dar şi a locurilor turistice apreciate. Concursul Miss Litoral va aduna peste 50 de concurente din toate staţiunile.

CE BEM, CE MÎNCĂM, CE NE DISTRĂM!
Noutatea din acest an este gala FashionTV Summer Awards, prin care se doreşte promovarea serviciilor turistice româneşti de calitate. Vor avea de căutat organizatorii, nu glumă! Persoane marcante ale vieţii publice vor înmîna premiile pentru cele mai cotate hoteluri, dar şi pentru cel mai bun complex hotelier, cel mai bun centru de distracţii şi relaxare, cea mai în vogă plajă, cel mai în vogă club şi cel mai bun restaurant.

Ce va mai fi spectaculos? Un yacht amplasat în faţa Grand Hotel Rex, pe care se vor realiza filmări cu participanţii la eveniment, dar şi un elicopter cu care se vor creea momente surpriză pentru public. Dacă celebrul designer italian Roberto Cavalli a fost invitatul special la ediţia de primăvară Bucharest Fashion Week din aprilie, nume de aceeaşi anvergură îşi anunţă prezenţa şi pentru Fashion TV Summer Festival.

×
Subiecte în articol: antimonden