x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "El este o doamna"

"El este o doamna"

10 Ian 2005   •   00:00

Dar oare barbatii inteleg prin cate trecem? Unii nu, altii da. Canalul de televiziune Turner Broadcasting System (TBS) le da posibilitatea mai multor barbati de a intra in pielea femeilor, pentru a intelege ce inseamna sa fii reprezentanta sexului frumos si, in plus, sa castige 250.000 de dolari.

ADRIANA PADURARU

TRANSFORMARE. Dan este Gisele, Ryan - Sunshine, Cree - Carmen, Rick - Chiquita, Patrick - Lilly, Sam - Samantha, Nathan - Amber, Michael - Scarlett, David - Wynona, Donnell - Raven, Albert - Alberta
PREZENTARE. Reality-show-ul intitulat "He’s a Lady" ("El este o doamna") a debutat la 12 octombrie. Cei 11 concurenti invata, printre altele, cum sa se poarte ca o "lady", cum sa mearga pe tocuri, cum sa se ocupe de pregatirile pentru o nunta sau cum sa fie o domnisoara de onoare adevarata. Barbatii locuiesc impreuna in "Casa papusilor", o vila special amenajata pentru emisiune, decorata in asa fel incat concurentii sa-si descopere latura feminina. Cei care vor decide cine va pleca acasa si cine va castiga premiul cel mare sunt Mogdan Fairchild, John Salley si Debbie Matenpoulos, iar gazda show-ului este Tony Frassrand.

CONCURENTI. Barbatii si-au luat si cate un nume adecvat. Astfel, Dan este Gisele, Ryan - Sunshine, Cree - Carmen, Rick - Chiquita, Patrick - Lilly, Sam - Samantha, Nathan - Amber, Michael - Scarlett, David - Wynona, Donnell - Raven, Albert - Alberta. Toti au incercat sa simta pe propria piele ce inseamna sa fii... o doamna.

DESFASURATOR. In primul episod, dupa ce si-au luat la revedere de la sotii sau prietene, concurentii au trecut la lucru: manichiura, cosmetica, machiaj, coafura, designeri, stilisti. Totul pentru "prima impresie" a juriului. Proba este foarte importanta, avand in vedere faptul ca acum sunt eliminati patru concurenti. Si s-a decis: merg mai departe Cree, Donnell, Albert, Ryan, David, Michael si Dan. Principalele criterii dupa care au fost alesi: stil, tinuta, eleganta. "Finalistii" au fost asteptati de o limuzina, care i-a dus catre "Dollhouse". Pentru a-si descoperi cat mai bine latura feminina, concurentii au si consilieri in materie de machiaj, garderoba, incaltaminte, coafura.

SFATURI. De asemenea, barbatii sunt sfatuiti cum sa se comporte ca o doamna, cum sa se aseze, cum sa mearga, cum sa alerge si, mai ales, cum sa se aplece dupa obiectele cazute. Dar asta nu e tot. Daca barbatii s-au descurcat cat de cat cu latura "imagine", cand a venit vorba despre "gospodarie", lucrurile nu au mai stat chiar atat de bine.

"Dupa ce ca trebuie sa arat bine, sa fiu «aranjata», mai trebuie sa fac si curat, si mancare. E mult prea complicat!", a fost replica lui Cree (alias Carmen). Dupa acest episod au fost alesi finalistii. Cei trei norocosi sunt: Donnell, David si Albert.

LA NUNTA
Unul dintre cele mai comice episoade ale reality-show-ului s-a petrecut... la nunta, cand concurentii au avut misiunea de a fi... domnisoare de onoare. "Ca barbat e usor sa te duci la nunta.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai alaturi de prietenul tau cand spune «Da». Dar la femei... Alergatura, alegerea modelului de rochie, a culorii, a coafurii... Mama!", a oftat Albert.

Michael a fost incantat de ideea de a fi domnisoara de onoare. Cree a fost insa mai sceptic: "Daca as fi in locul miresei, n-as vrea in ruptul capului sa am la nunta niste mascarici care se dau «doamne».

Cea mai «dura» proba a fost «prinderea buchetului»". Sortii au ales: urmatoarea "mireasa" va fi Albert. Din partea noastra ii uram sa-si gaseasca o sotie. Casa de piatra!
×
Subiecte în articol: antimonden