x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Elena Gheorghe merge la Moscova

Elena Gheorghe merge la Moscova

de Dana Andronie    |    01 Feb 2009   •   00:00
Elena Gheorghe  merge la Moscova

Gata! Eurovision naţional fără scandal. S-a ales şi cel de-al 11-lea jucător pentru Eurovision! La Moscova va pleca Elena Gheorghe cu "The Balkan Girls".



Andrei Kerestely, Dana Dorian, Cristi Faur, Marcel Pa­vel, Cristian Zgabercea, Liana Ele­kes, Ştefan Naftanailă, George Zafiu şi Aura Urziceanu (preşe­din­te) au fost specialiştii convocaţi pentru a împărţi note. Elena Gheor­ghe cu piesa lui Laurenţiu Duţă a obţinut cel mai mare punctaj de la juriu, "The Balkan Girls" zburând la Moscova.

ÎN DODII. Elena a primit de la public 3.503 de voturi, trupa lui Costi Ioniţă – Blaxy Girls – 4.861, iar Tina Geru – 2.328. Dalma, ZE­RO, IMBA au cântat bine, dar nu destul pentru a-i convinge pe telespectatori şi pe juraţi că merită să primească biletul pentru Moscova.

Costi Ioniţă a venit cu trei sticle de şampanie, pentru a sărbători victoria. Şi-a sărbătorit înfrân­gerea. Din trei piese s-a ales cu un ono­rabil loc trei. Blaxy Girls cu "Dear mama" au fost depunctate de juriu, doar publicul le-a văzut pe primul loc. Şi Cătălin Josan s-a pregătit pentru Eurovision... Şi-a luat căciulă rusească! În rest, a cân­tat în dodii. A fost prea mult pentru "megastar" să stea lângă cinci femei sexy şi să mai spună STOP!  

N-A FOST O DUMÂ! Juriul a acordat cele mai mici note trupei IMBA, deşi "Round and round" este hit în Turcia. O premieră pentru faza naţională Eurovision: n-a fost scandal, participanţii au fost aproape în unanimitate mulţumiţi de organizare.

N-a mai fost o du­mă, a fost un spectacol cu bune şi cu rele realizat de Dan Manoliu şi Li­ana Săndulescu. Bine că am scăpat de prezentatorii Escu, Popescu şi Orlando! Apreciem totuşi ideea cu scociul lipit pe gura lui Orlando, cu precizarea că s-ar fi potrivit la toţi trei. Sonorizarea a fost impecabilă (asigurată de Sta­ge Expert), Studioul 3 a arătat occidental, iar Biondo le-a dat clasă tuturor! La această ediţie, suedezii au fost vedetele, iar Nico, doar o concurentă de nota zero. Deşi tardiv, s-a făcut dreptate!

Hai Elena Gheorghe, hai Ro­mânia! Se pare că rugăciunile şi mătăniile tatălui l-au înduioşat pe Dumnezeu şi a trimis-o pe fata popii la ruşi. Să ţină post până pe 12 mai, pentru ca România să prindă măcar un loc între primele cinci ţări clasate.

Blaxy Girls au obţinut cele mai multe voturi din partea publicului emo

×
Subiecte în articol: antimonden