x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Emisiuni pe banda in Olimp

Emisiuni pe banda in Olimp

31 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Zi de vara pana-n seara, la National TV emisiunile sunt in toi. Daca ai ales Olimpul ca sa-ti petreci concediul si se-ntampla sa n-ai chef de galagie, ne pare rau, dar ai dat gres. Cum o dai, cum o-ntorci, tot dai de-o Titieni, de-o Nalbaru, de-un Palade sau de-o Catrinel. Emisiunea le e job-ul, Olimpul le e redactia. Bine ati venit in statiunea-satelit! Tv, bine-nteles.
MIRUNA MIHALCEA

De ceva vreme, redactie ne e si noua Litoralul. Iar subiectele "se miros" prin imprejurimi. Asa ca de voie, de nevoie, batem statiunile de la malul marii, cap-coada. Zilele trecute am scanat lista "de facut" si ne-am oprit la litera O. Adica la Olimp. Cand vine vorba de statiunea asta, ne-am zis noi, nici nu trebuie sa iesim la vanatoare de subiecte, pentru ca vin singure. Pai, ce se-ntampla pe-acolo? Emisiuni. Ei bine, atunci subiectul vor fi emisiunile. Si da-i si-apuca-te de treaba... Am nimerit direct la "Nationala de bere", cu Tociu si Palade. Una era bifata. Urma "Fresh Club" cu Dana Nalbaru. Asa c-am revenit a doua zi, in jur de ora 17:00. Cand colo, ce sa vezi?! Nimeni altii decat Tociu si Palade. Emisiunea Danei se mutase taman in ziua aia ceva mai devreme. Nu-i nimic, si maine e o zi. Totul era sa nu mai dam o data de Tociu si Palade. Nu ne-ntelegeti gresit! Baietii ne sunt chiar simpatici, numai ca era deja un facut. Unde ne-ntorceam, numai de ei dadeam.

HAZ DE NECAZ. In cele din urma, am dibuit si "Fresh Clubul". Cand am ajuns, decorul era deja pregatit. Dana repeta, se faceau probele de microfon si spectatorii adunati de pe plaja asteptau nerabdatori s-auda ca sunt in direct. Nici n-am apucat sa m-asez si eu pe undeva ca Dana si-a si luat in primire rolul de gazda. Venise invitatul special. Adica Miki, solista. "Saracele", mi-am zis. Eu una m-ascunsesem de soare, da’ fetele-astea se-asezasera la o sueta cica, pe-o banca cu vedere fix la soare. Nici n-am vrut sa-mi inchipui cam cata pofta mai au ele sa faca haz in conditiile in care, pentru binele show-ului, trebuie musai sa-si prajeasca cateva straturi de epiderma. Pana m-am mai mirat eu putin ca mata la poarta noua, au intrat concurentii.

INTERES. Dana-si vedea in continuare de treaba. Adica o tragea pe Miki de limba, sa mai stie si telespectatorii ce-nvarte. Il invarte pe Pepe. Adica s-a dus la el, nu de mult, si pentru ca-l vede frumos si foarte talentat, i-a sugerat un duet cu o voce feminina. A ei, evident. Pepe, spirit intreprinzator, s-a miscat repede si-au batut palma. Acum cei doi isi promoveaza piesa care o sa apara pe albumul lui Miki, in vreo trei saptamani. Ei bine, acum am aflat cu totii si stim c-o sa-i zica ori "Fara tine" ori "Jumatate de sarut". Ramane de vazut. Uite, acu’ m-am mai luminat oleaca. O cainam (sincer) pe invitata ca trebuie sa se lupte cu razele fierbinti, dar uite ca... rabda baba la frumusete, mai ales cand are si ea un interes acolo, cat de mic, sau vreun album de promovat.

CASTIGATORII. In etapa urmatoare, Miki a taiat si-a spanzurat pana a desemnat un castigator la proba "vocala". Dupa care a fericit niste concurenti la concursul emisiunii. Pentru ca la fiecare editie, trei concurenti se aleg cu cate 3.000.000 de lei, duminica cinci concurenti iau cate 10.000.000 de lei, iar la sfarsitul lunii, unul mai norocos pleaca cu miliardul. Si gata emisiunea! De data asta, fusese saptamana baietilor. Ca fiecare saptamana e "pe sexe". Iar duminica se alege un concurent pentru marea finala. Unde raman tot doi cu doua. Rezultatul? Batalia finala se da pe-o trupa. Trupa "Fresh". Om trai si-om vedea. Juriul lucreaza pentru noi. Adica baietii de la 3rei Sud Est, Paula Seling, Daniela Gyorfi, Claudia de la Cream, Bosquito, Nico, Miki si cu ai lor colegi de breasla, care-or mai fi si-or mai veni...

OBSESIA "TOCIU SI PALADE"

Pe noi ne obsedeaza ei, pe ei ii obsedeaza berea. Si bancurile sau aluziile cu tenta usor obscena. Nu, ca e de bine. Adica, daca toata lumea rade si se simte bine, nu poate fi vorba decat de-o bila alba, nu?! Chiar daca "foca" e "floca", chiar daca aparatul foto e o "scula" care nici nu trebuie sa fie profesionista, ca se poate si "manual", iar pozele se "trag" prin metoda "uite pasarica, nu e pasarica". Nu-i asa? De ce sa fim carcotasi? Uite, dupa ce-am stat la emisiunea lor, unde doua concurente despre care unul din amfitrioni a zis ca "sunt fete la vrac" trebuiau sa topaie in niste saci de plastic, ca sa castige o lada de bere, ceva nu-mi mirosea tocmai placut. Si-am plecat pe plaja, unde-ntrebam lumea care se zgaia la emisiune ce crede. Pai erau extaziati cu totii. Parol! Unu’ n-am gasit care sa nu se bucure ca-i vede zilnic acolo, pe plaja, la emisiune. Ba chiar un tanc de 5 anisori tipa dupa mami si tati: "Hai mai repede, c-a-nceput "Nationala de bere!"".

LA CALD

  • ANDREEA MARIN SE INTOARCE DIN CUBA. Nici n-a revenit bine din Thailanda ca Andreea Marin a luat din nou avionul, de data aceasta spre Cuba. Prezentatoarea "Surprizelor" a bifat un nou punct pe harta. Alaturi de Calin Vrabie, ea a fost plecata in tara celebrelor havane. Cei doi se intorc in tara in aceasta noapte, urmand sa aterizeze pe Otopeni la ora 22:55, la bordul unei curse a Air France. La plecare, Andreea isi pusese in gand sa ajunga pana in barlogul lui Fidel Castro. Daca a reusit sau nu planul prezentatoarei ramane o... surpriza, deoarece nimeni nu a putut s-o contacteze si nici ea nu a reusit sa ia legatura cu apropiatii sai. (Catalina Iancu)

  • MARIA CARNECI A DANSAT PENTRU A-I REUSI PLAY-BACK-UL. Emisiunea "Teo, Andi si vedete de serviciu", de joi seara, a semanat cu un balci ieftin: multa galagie, tropait cu butoaie, lansare de videoclip Spicy, gatit pentru vamaioti infometati etc. Invitatii erau de toate felurile: Maria Carneci, Fuego, Jojo, doi pletosi cu tricouri de marinari, Americanu’, Spicy, un individ cu rasta si basca portocalie, poreclit Mamulos, un dansator cu o creasta rosie, Dinu Iancu Salajanu, Cristina Stamate, iluzionistul Johannes si un tip cu ochii rosii, dar nu de la soare, poreclit Brigada. Probabil cu un clovn si niste animale, spectacolul ar fi fost desavarsit. In plus, Maria Carneci a lansat o noua metoda, mult mai usoara, de a face play-back. Nici macar nu s-a obosit sa mai mimeze. Cantareata nu a facut altceva decat sa danseze pe melodia ei. (Vlad Nichita)

  • JEAN PALER, IN DOLIU. Iata ca sezonul estival nu inseamna pentru artisti doar o perioada in care pot castiga bani, ci se mai pot intampla si necazuri, care umbresc placerea de a evolua in fata spectatorilor. In aceste zile, Jean Paler trece prin clipe extrem de dureroase, datorate trecerii in nefiinta a mamei sale. Elena Paler, in varsta de 85 de ani, a incetat din viata joi dupa-amiaza, in jurul orei 14:00, la Spitalul Universitar din Bucuresti. Instiintat la orele pranzului, Jean Paler a gonit de pe Litoral spre Capitala, insa a ajuns prea tarziu pentru a-si lua ramas bun de la mama lui. Inmormantarea va avea loc duminica, la ora 12:00, la Cimitirul Tudor Vladimirescu. (Horatiu Tudor)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden