x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Emotiile primei intalniri

Emotiile primei intalniri

20 Oct 2004   •   00:00

Cati dintre noi nu retraiesc cu placere momentele primei intalniri sau emotiile de a nu reusi sa impresionam persoana draga. Sa vedem ce-si mai amintesc vedetele despre prima lor intalnire amoroasa.

ADRIAN VADUVA

ATRACTIE. Oana avea lipici la baietii din cartier care erau mai maturi decat ea
Andi Moisescu spune ca era cuprins de emotii cu mai multe zile inainte de "ziua cea mare". "Cred ca eram in scoala generala cand am iesit pentru prima oara cu o fata. Eram foarte emotionat, si nu cu cateva minute sau ore inainte, ci chiar cu cateva zile. Imi imaginam cum o sa fie, ce o sa spun eu si ce o sa-mi raspunda ea. Fiind un barbat galant, i-am adus fetei si flori. Deoarece nu-mi placea sa merg la cofetarie sau la film, intotdeauna ne plimbam prin parc", ne-a declarat Moisescu.

FETITA. Oana de la Activ retraieste si acum emotiile primei intalniri amoroase. "Baiatul care imi placea era mai mare decat mine si, de fiecare data, el se amuza pe seama mea: «Ce sa fac eu cu tine? Esti doar un copil!». Insa, pana la urma, m-a invitat in oras. Eram foarte emotionata, imi era teama sa nu fac gafe, pentru ca niciodata nu m-am priceput la intalniri. In acea zi ne-am plimbat mult, insa nu mi-a adus flori. Probabil ca pentru el ramasesem tot fetita din fata blocului, care se tinea mereu dupa el, si nu considera ca ar trebui sa ma trateze ca pe o partenera", ne-a declarat Oana.

SEVERITATE. Issa, componenta trupei Elegance, ne-a marturisit ca a acceptat destul de tarziu, abia la 18 ani, sa iasa cu un baiat, intrucat tatal ei considera ca scoala este prioritara si iubirile adolescentine nu-si au rostul. "In primul rand trebuie sa spun ca am iesit cu un baiat abia pe la 18 ani. Motivul: parintii mei au fost foar-te severi. Aveam foarte multe prietene care se intalneau deseori cu prietenii lor si-mi povesteau ce s-a intamplat. Intr-un final, am acceptat invitatia de a iesi in oras a unui baiat care ma curta de mai mult timp. Imi amintesc ca mi-a adus flori, ne-am plimbat, dar, in acelasi timp, stiu ca-mi era teama sa nu intarzii acasa. Tata nu mi-ar fi iertat-o niciodata si, cu siguranta, as fi fost pedepsita", ne-a spus Issa.

AMUZAMENT

"Baiatul care imi placea era mai mare decat mine si, de fiecare data, el se amuza pe seama mea, spunandu-mi: «Ce sa fac eu cu tine? Esti doar un copil!»" - Oana, solista Activ

GUTURAI

Pentru Dan Fintescu (foto), prima intalnire este echivalenta cu un guturai. "Eram in clasa a VI-a, iar fata visurilor mele era in clasa a IX-a. Ne cunoscuseram la un bairam sambata seara, iar a doua zi urma sa ne intalnim la Gradina Botanica. Pentru a o impresiona, i-am cumparat un trandafir rosu aprins si, intrucat imi era teama ca as putea intarzia, am ajuns cu 45 de minute mai devreme. Cum partenera mea, cocheta ca orice femeie, a sosit cu 15 minute mai tarziu decat era stabilit, am avut de asteptat mai mult de o ora. Numai ca, fiind in decembrie, am tremurat cumplit din cauza gerului si m-am ales si cu o raceala zdravana. Imediat ce ne-am vazut, nu mai eram in stare de nimic. Tot ce-mi doream in acel moment era un ceai, drept urmare am intrat intr-un bar", ne-a marturisit meteorologul de la Prima.

×
Subiecte în articol: antimonden