x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Erată - nemuritoarea Corina

Erată - nemuritoarea Corina

de Jurnalul National    |    27 Noi 2007   •   00:00
Erată - nemuritoarea Corina

In Ediţia de Colecţie dedicată Corinei Chiriac s-a strecurat o regretabilă eroare legată de data sa de naştere. Am scris că artista s-ar fi născut cu trei ani mai devreme, in anul 1946.

In Ediţia de Colecţie dedicată Corinei Chiriac s-a strecurat o regretabilă eroare legată de data sa de naştere. Am scris că artista s-ar fi născut cu trei ani mai devreme, in anul 1946. Corina a luminat, de fapt, lumea la 26 octombrie 1949. Cu această ocazie ne intrebăm ce vărstă are oare un artist?


Semnul destinului. Nu cumva acesta işi trăieşte intr-un fel unic timpul, pentru că mar-chează atătea destine, incăt clipele curg altfel pentru el? Nu cumva, greşind data de naştere a Corinei Chiriac, am anticipat, inconştient, marea dorinţă a Universului de a aduce pe lume Artistul? Oare n-au fost presărate, cu mulţi ani inainte, seminţele fiinţării unui Om care, prin atătea haruri, şi-a desăvărşit destinul? Nimic nu e intămplător, şi, pentru venirea pe lume a cuiva inzestrat există, cu siguranţă, o perioadă de pregătire, de preparare a unor ingrediente magice, de iluminare, asemenea unui atent proces de creaţie. Acestea nu sunt argumente, ci pur şi simplu nişte gănduri şi reflecţii prin care ne exprimăm, incă o dată, regretul de a nu fi fost exacţi in transmiterea unei date esenţiale. Nu contează vărsta pe care o are, Corina va fi mereu o artistă tănără, pentru că are grijă atăt de trupul, căt şi de sufletul său, bucurăndu-ne mereu conştiinţa artistică.

×
Subiecte în articol: antimonden