x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Eurotrăistariu - Cuceririle lui Mihai "Tornero"

Eurotrăistariu - Cuceririle lui Mihai "Tornero"

de Catalina Iancu    |    14 Sep 2008   •   00:00
Eurotrăistariu - Cuceririle lui Mihai "Tornero"

Mihai Trăistariu (foto) ne-a înnebunit cu atîtea cuceriri! Aşa încep toate comunicatele despre artist: Mihai Trăistariu cucereşte Grecia. Mihai Trăistariu cucereşte Germania. Mihai Trăistariu cucereşte Suedia.



Mihai Trăistariu (foto) ne-a înnebunit cu atîtea cuceriri! Aşa încep toate comunicatele despre artist: Mihai Trăistariu cucereşte Grecia. Mihai Trăistariu cucereşte Germania. Mihai Trăistariu cucereşte Suedia. Dar ce, mai încoace şi-ncolo, interpretul loveşte din nou. De data aceasta cucereşte Europa. Din nou. Aha, deci o mai cucerise o dată. În fine, ideea este că melodia sa "Your love is high", pe care o puteţi asculta la adresa http://www.youtube.com/watch?v=_6F9vHIMCX0 , a fost selecţionată să reprezinte România la cea de-a 8-a ediţie a concursului Eurodance. Piesa n-a fost încă lansată oficial, dar ea circulă de ceva vreme pe Internet şi va face parte de pe noul album al solistului, cel de-al zecelea din cariera sa. CD-ul este gata şi urmează a fi scos pe piaţa muzicală cît de curînd. Aşadar, Mihai a intrat în competiţie şi îl puteţi vota pe site-ul http://www.eurodanceweb.net/poll.htm. La sfîrşitul lunii decembrie, cea mai votată melodie va beneficia de un videoclip internaţional.

Întorcîndu-ne la cuceririle cîntăreţului, s-a zvonit că ar avea o altă relaţie decît cea cu Ioana, logodnica lui. Însă este vorba doar de un rol în filmul "Vine Poliţia".

×
Subiecte în articol: antimonden mihai