x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Femeile celebre din viața lui Tom Cruise. Apariție ȘOC la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami

Femeile celebre din viața lui Tom Cruise. Apariție ȘOC la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2023   •   17:00
Femeile celebre din viața lui Tom Cruise. Apariție ȘOC la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami
Sursa foto: Hepta

Unul dintre cei mai îndrăgiți dar și cei mai doriți actori de la Hollywood este Tom Cruise. Din viața sa au făcut parte actrițe și cântărețe celebre.

Artistul a fost căsătorit de trei ori și a avut mai multe relații. La Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, acesta a apărut alături d e Shakira, ceea ce a dat naștere la zvonuri. 

Tom Cruise și-a făcut debutul în cinematografie la 19 ani, în pelicula Endless love din 1981 iar un an mai târziu a apărut alături de Melissa Gilbert, cu care a avut o scurtă relație, scrie spynews.ro.

I-a urmat Heather Locklear deși actrița a negat ulterior acest lucru, afirmând că nici măcar nu s-au sărutat, fiind doar buni prieteni.

În perioada 1983-1985, Tom Cruise a format un cuplu cu Rebecca De Mornay. Apoi a avut o relație de mai multe luni, între 1985-1986, cu Cher, de care s-a aflat abia în 2008. 

S-a căsătorit prima oară la 26 de ani cu Mimi Rogers, în 1986. Mariajul lor a rezistat însă doar 2 ani, încheindu-se în 1990. Ea a fost cea care l-a convins să se alăture Bisericii Scientologice. 

Înainte de finalizarea divorțului a început o relație cu Nicole Kidman, care i-a devenit soție în 1990. Mariajul lor a rezistat un deceniu, despărțindu-se în 2001, Tom Cruise fiind cel care a decis să se  despartă de frumoasa sa soție. Cuplul a adoptat doi copii.

S-a îndrăgostit de Penelope Cruz în timpul filmărilor la Vanilla Sky, alături de care a stat până în 2004. Nu se știe motivul despărțirii lor dar au rămas în relații bune. 

Și-a declarat public sentimentele pentru Katie Holmes într-o emisiune moderată de Oprah Winfrey în 2005 și s-au căsătorit un an mai târziu. Cuplul a avut o fetiță, Suri, dar s-au despărțit în 2012. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Tom Cruise shakira