x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ferma Neverland a lui Michael Jackson se vinde în... China

Ferma Neverland a lui Michael Jackson se vinde în... China

30 Oct 2015   •   11:55
Ferma Neverland a lui Michael Jackson se vinde în... China

Celebra fermă Neverland, unde Michael Jackson a locuit o mare parte a vieţii sale, a fost scoasă la vânzare pe popularul web chinez de cumpărări online Taobao, dar niciun chinez nu şi-a manifestat interesul faţă de proprietate, informează joi ziarul Global Times, citat de EFE.

Paimai, secţiunea de licitaţii a Taobao, a lansat marţi o licitaţie pentru ferma californiană la preţul de pornire de 500 de milioane de yuani (78 de milioane de dolari), cu rezultate dezamăgitoare, potrivit ziarului.

În cele 24 de ore cât a durat licitaţia, peste 50.000 de internauţi au vizitat această pagină. Doar unul s-a înregistrat pentru a participa la licitaţie - înscrierea necesită o depunere de 7.800 de dolari - însă nici el nu a lansat vreo ofertă concretă pentru Neverland.

Acest eşec în China, o ţară unde mulţi milionari sunt avizi să cumpere imobile de lux în Europa sau SUA, relevă dificultatea de a vinde ferma pe care Michael Jackson a cumpărat-o în 1987 şi unde a locuit până în 2005, cu patru ani înainte de moartea sa.

În mai anul acesta, casa de licitaţii Sotheby's a scos la vânzare ferma pentru 100 de milioane de dolari, un preţ mai mare decât cel propus în China, fără să reuşească să perfecteze vânzarea.

Neverland, denumită aşa de Jackson în memoria lui Peter Pan, este o proprietate de aproximativ 10,9 kilometri pătraţi care include o casă de 1.100 de metri pătraţi cu şase dormitoare, o gară pentru propriul tren, terenuri de sport şi o sală de cinema.

×
Subiecte în articol: neverland michael jackson