x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Flasnete si mustarii

Flasnete si mustarii

20 Sep 2004   •   00:00

La sfarsitul acestei saptamani, timp de trei zile, Sinaia se transforma intr-o imensa scena dedicata Festivalului Toamnei, cu muzica, teatru, mustarii si costume de epoca.

DANA CIOBANU

Pentru ca in acest an are loc cea de-a zecea editie a evenimentului, organizatorii au pregatit un program special.

La Sinaia Forever se intalnesc cele mai reprezentative nume din muzica de toate genurile, de la jazz & blues (Mircea Tiberian Cvintet, Johnny Raducanu & Friends, Dixie Land) la pop-rock (VH2, Spitalul de Urgenta, Vama Veche, Voltaj, Bosquito si Mandinga). Spectacole de folclor, proiectii de film in aer liber (seara "Chaplin", seara "Kubric", seara "Mari regizori romani contemporani"), expozitii de fotografie retro (Eugen Ciocan - FotoCabinet) si caricatura, arta mestesugareasca ("Targul de toamna al mestesugarilora), pantomima, teatru (one-man show: Florin Piersic - "Sex, drugs and rock and roll", Horatiu Malaele - "Sunt un orb"), teatru pentru copii (Marian Ralea - Fundatia Abracadabra), numere de circ, flasnetari (celebrul flasnetar Vasile Cocolos) si lustragii, mustarii, ceainarii si bragagerii, intr-o Sinaia exclusiv pietonala.

Binecunoscuta statiune montana va incerca sa redevina "Perla Carpatilor", in perioada 24-26 septembrie. Tot ce trebuie sa faceti este sa imbracati un costum de epoca si sa iesiti "la bulivar", la o braga sau un ceai, ca sa-l ascultati pe flasnetarul Cocolos.

×
Subiecte în articol: antimonden