x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden George Clooney, reclamat de vecini. De ce se plâng oamenii

George Clooney, reclamat de vecini. De ce se plâng oamenii

28 Sep 2015   •   15:35
George Clooney, reclamat de vecini. De ce se plâng oamenii

Lucrările la casa pe care George Clooney şi soţia sa, Amal, au cumpărat-o în Sonning, sudul Marii Britanii, începute de luni de zile, sunt departe de a se fi încheiat şi îi deranjează tot mai mult pe vecini care s-au plâns de zgomot, relatează luni ziarul 'The Daily Telegraph' citat de EFE.

Potrivit ziarului, cuplul a comandat construirea unei piscine noi, instalarea unei băi cu hidromasaj, amenajarea unui teren de tenis şi a unei săli private de cinema pentru 12 persoane.

Vecinii nu şi-au ascuns nemulţumirea pentru timpul cât vor dura lucrurile de renovare, subliniind că schelele sunt inestetice, camioanele care aduc materialele tulbură liniştea, iar meşterii sunt prea zgomotoşi.

Locuitorii din zonă au depus deja o plângere la primăria din Oxfordshire, de care aparţine Sonning, împotriva planurilor ce prevedeau instalarea unor camere de supraveghere orientate spre numeroase zone, ceea în opinia lor le afectează intimitatea.

Un localnic a declarat că liniştea orăşelului pe lângă care trece râul Tamisa a fost tulburată grav din cauza acestor lucrări.

"Jumătate din localnici adoră ideea de a avea o vedetă în oraş, în timp ce cealaltă jumătate crede că este cel mai rău vecin pe care-l poate avea", a mărturisit unul dintre ei publicaţiei The Sun în luna iulie, adăugând: "Şantierul durează de luni de zile şi vom fi norocoşi dacă totul se va termina înainte de sfârşitul anului". Ocazie pentru George Clooney să organizeze o garden party pentru a-şi cere scuze, scria la acceaşi dată L'Express.

George Clooney şi Amal, care s-au căsătorit anul trecut la Veneţia, au cumpărat casa în valoare de 13 milioane de dolari după nuntă. Reşedinţa din secolul al XVII, cunoscută sub numele de Aberlash House, are deja, printre alte dotări, o sală de gimnastică, o bibliotecă şi o pivniţă.

Însă George şi Amal Clooney, 54 şi 37 de ani, vor să instaleze o nouă piscină, de 18 metri lungime, o pergolă şi o saună.

×