x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Germania - Carnati pentru Cupa Mondiala

Germania - Carnati pentru Cupa Mondiala

15 Apr 2006   •   00:00
Germania - Carnati pentru Cupa Mondiala

Minogue revine cu un nou look

Designerii Dolce si Gabbana i-au invitat pe Kylie (37 de ani) si Oliver Martinez (40) sa-si petreaca un week-end linistit in satul de pescari Portofino. Acolo, Oliver i-a facut vedetei primele poze dupa ce a terminat chimoterapia, publicate in site-ul kylie.com (A.R.)

Face bowling de 93 de ani

George Blevins din Statele Unite a pus pentru prima oara mana pe o bila de bowling pe cand avea 7 ani. Iar de atunci au trecut 93 de ani. Batranul in varsta de 100 de ani merge de trei ori pe saptamana la o sala, iar in urma cu cativa ani si-a achizitionat o bila mai usoara, pentru a nu obosi repede.

Expozitie - Paul Cezanne, omagiat

Celebrul pictor Paul Cezanne, considerat parintele artei moderne, este comemorat cu ocazia implinirii a 100 de ani de la moartea sa. Pictorului francez i-a fost adus un omagiu constand intr-un spectacol de sunet si lumina organizat in orasul Les Baux de Provence din sudul Frantei.

Germania - Carnati pentru Cupa Mondiala

O companie germana va pune in vanzare, in timpul Campionatului Mondial de Fotbal, carnati ce vor avea forma ghetelor purtate de fotbalisti si vor fi colorati in culorile fiecarei echipe participante, relateaza Rompres. Compania Texda Textildarm Ltd a anuntat ca va veni in intampinarea microbistilor nerabdatori si, in curand, va incepe sa exporte carnatii "World Cup" in toate tarile ale caror echipe nationale s-au calificat la Cupa Mondiala. "Suntem pregatiti pentru Campionatul Mondial cu carnatii nostri speciali si vrem ca toti iubitorii fotbalului sa se poata bucura de acest eveniment pana in adancul stomacului", a declarat managerul firmei, Holger Schlange.

S-a hotarat - Angelina Jolie va naste in Namibia

Angelina Jolie si Brad Pitt se afla in Namibia, tara pe care Angelina a ales-o ca loc de nastere a bebelusului si unde malaria face ravagii, informeaza Sky News. In prezent, Angelina Jolie si Brad Pitt se afla in Namibia, tara de care Jolie se simte foarte legata. In aceasta tara a fost filmata in 2002 drama "La granita", unde Angelina a avut rolul principal. Cuplul a avut in vedere mai multe locuri pentru nasterea copilului: Franta, Cambodgia, Germania. Angelina s-a hotarat insa sa nasca bebelusul in Namibia pentru ca acesta sa se simta legat de copiii din tarile din lumea a treia, cu toate ca Brad Pitt nu este foarte incantat de idee.

Incident - I-a explodat mobilul in pantaloni

Un portughez a avut nevoie de ingrijire medicala dupa ce telefonul mobil i-a explodat in buzunarul de la pantaloni, relateaza Rompres. Joao Oliveira, in varsta de 42 de ani, a povestit cum telefonul Nokia 6310, vechi de patru ani, a inceput sa sune, dupa care a explodat, in timp ce isi conducea motocicleta in regiunea orasului Cadaval, situat la 60 de kilometri nord-est de Lisabona. "Am auzit o explozie, dupa care am simtit durere in picior. Cand am scos telefonul din buzunar, am vazut ca acesta era facut bucati", a declarat Oliveira. El a fost tratat la un spital local, iar celularul, care apartine sefului sau, a fost predat politiei, pentru o investigatie amanuntita.

Philipine - Patimile lui Cristos

Mai multi filipinezi au participat la ceremoniile de crucificare desfasurate in orasul San Fernando, in Vinerea Mare catolica. Sapte barbati au indurat patimile prin care a trecut Iisus, in fata a 10.000 de oameni. Daca pentru localnici "spectacolul" face parte din traditiile autohtone, pentru unii turisti crucificarea a reprezentat un moment macabru la care nu au putut asista.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden