x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gigi Hadid, anunț emoționant: „Suntem foarte încântați și fericiți”

Gigi Hadid, anunț emoționant: „Suntem foarte încântați și fericiți”

de Redacția Jurnalul    |    15 Feb 2024   •   17:45
Gigi Hadid, anunț emoționant: „Suntem foarte încântați și fericiți”
Sursa foto: Hepta

Gigi Hadid este printre cele mai bine plătite topmodele din lume

Ea provine dintr-o familie numeroasă, având trei surori ș un frate - Bella Hadid, Anwar Hadid, Alana Hadid, Marielle Hadid. Are 25 de ani și se pregătește să devină mamă pentru prima oară.  Îngerașul „Victoria’s Secret” nu vrea să ofere prea multe detalii despre eveniment. Deși nimeni n-ar fi crezut că vor mai fi împreună, Gigi și Zayn Malik -fost component al trupei One Direction – s-au împăcat și vor avea un copil împreună.

„Mama era o fată de la țară, din Olanda, care a început să lucreze ca model în New York pentru a putea trimite bani acasă”, a povestit Gigi într-un interviu pentru Vogue. Tatăl este de origine palestiniană, dezvoltator imobiliar extrem de cunoscut și deși nu mai este  împreună cu Yolanda, a avut mereu grijă ca familia să rămână unită după divorț.

Gigi Hadid a confirmat de curând zvonurile că este însărcinată, la show-ul lui Jimmy Fallon. „Mulțumesc mult”, a spus Gigi, după ce prezentatorul a felicitat-o.

„Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm noi această informație, dar chiar și așa suntem foarte încântați și fericiți, de asemenea recunoscători tuturor pentru urări și sprijin”. Tată a doi copii, moderatorul a sfătuit-o să savureze din plin aceste momente. „Asta fac, mai ales în această perioadă, e plăcut să pot să stau acasă împreună cu cei dragi și să experimentez sarcina zi cu zi”, a afirmat  fotomodelul, potrivit ziarulring.com.

Gigi Hadid a câștiga 9,5 milioane de dolari în 2018 din modeling. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Gigi Hadid insarcinata zain malik