x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gina Pop ajuta un orfan

Gina Pop ajuta un orfan

09 Sep 2004   •   00:00

Bistriteanca Gina Pop canta de cand se stie. Pentru publicul larg nu este tocmai o vedeta, deoarece aparitiile ei pe micul ecran sunt modeste. Si-a intarziat in mod voit intrarea in show-biz-ul romanesc.

ROXANA I. ANCUTA

"Am considerat ca trebuie sa fii foarte bine pregatit in meseria asta si de aceea, din respect pentru public, am asteptat pana m-am considerat desavarsita pe plan muzical. Mi se pare o dovada de imaturitate sa apari mai devreme si sa te perfectionezi de-a lungul timpului. Atunci cand un artist apare la tv, pe scena, publicul asteapta ca acesta sa fie pregatit din punct de vedere muzical", argumenteaza ea. Anul acesta si-a lansat sub egida RBA albumul "Pentru tine", la realizarea lui contribuind mai cunoscutul Sandy Deac (Desperado). De altfel, Gina Pop mai colaboreaza si cu Adrian Ordean si Eugen Mihaescu. "Am fost privilegiata sa fiu invitata alaturi de trupa mea in concerte din strainatate si am cantat la multe festivaluri din Romania. Nu ma vad facand altceva, niciodata." Artista a abordat un gen muzical inedit in Romania, pop cu influente country, iar reactiile pe care le-a primit din partea publicului au fost pozitive.

SENSIBILA. De curand, solista a cantat la Zilele Dejului. La un moment dat, in timpul spectacolului, un baiat i-a strecurat in mana o scrisoare pe care Gina a citit-o abia cand a ajuns acasa, la Bistrita. Randurile se adresau "celei mai dulci fiinte" si erau scrise de Danny, un copil orfan, care locuieste numai cu sora lui. Baiatul nu ii cerea bani sau alte bunuri materiale, ci dorea ca interpreta sa-l ajute sa devina si el un mare artist, pentru a-si indeplini visul: acela de a canta pe scena. Scrisoarea se incheia cu o promisiune: "Si nu ma voi lasa pana nu voi ajunge acolo sus…". Impresionata, Gina a luat deja masuri: "In curand voi ajunge la Dej si ii voi lasa baiatului un costum de scena, o camasa si cateva negative frumoase. Trebuie sa incurajam acesti copii care isi doresc din tot sufletul sa faca o cariera artistica".

×
Subiecte în articol: antimonden