x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Györfi vrea un copil!

Györfi vrea un copil!

25 Oct 2004   •   00:00

MONDEN

De patru ani iubeste, cu discretie, un barbat. Dar nu este Liviu Guta, despre care spune ca-i apreciaza calitatile vocale si-i este ca un frate.
ROXANA I. ANCUTA

IMAGINE. In cadrul Festivalului RBA, Daniela le va arata fanilor noul sau look
Toata vara trecuta, Daniela Györfi si manelistul Liviu Guta s-au intrebat unul pe altul: "De ce ma minti, de ce ma minti?". Pana la urma, lamentatia pe portativ le-a adus mult succes, deoarece piesa lui Guta a prins la public.

PRIETENI. Totodata, colaborarea dintre cei doi a trezit oarecum suspiciuni, unii intrebandu-se daca nu cumva Danielcoadademaimuta (Daniel@) si Liviu sunt impreuna. "Cu Liviu m-am cunoscut anul trecut, pe cand ma aflam la un concert. La inceputul verii, anul acesta, am ascultat piesa lui «De ce ma minti?» si mi-a placut foarte mult. L-am felicitat, iar el mi-a propus sa o cantam impreuna. Pentru ca sunt o persoana care accepta provocarile, am fost de acord imediat. Intotdeauna mi-a placut sa fac lucruri inedite. In ceea ce priveste vorbele care ne-au iesit, pot spune ca Liviu imi este coleg de... cantat si atat. Ne intelegem foarte bine, ii admir vocea si il respect ca om. Il privesc ca pe un prieten foarte bun, ca pe un frate."

IUBIRE. Solista recunoaste faptul ca de 4 ani traieste iubirea vietii cu un barbat a carui identitate nu vrea sa o faca publica, dar ne dezvaluie cateva dintre calitatile iubitului perfect: "Barbatul pe care mi-l aleg trebuie sa fie inteligent. Totodata, el trebuie sa fie, mai presus de toate, un om de cariera, muncitor si fara grija zilei de maine. Sa aiba simtul umorului si, pentru a avea o relatie indelungata, este necesar sa ajunga sa ma cunoasca asa cum sunt eu, nu prin intermediul imaginii mele".

Am aflat ca isi doreste foarte mult un copil si am intrebat-o cum si-ar dori sa fie tatal acestuia? "Inalt, saten si cu ochi albastri. Glumesc, bineinteles. Nu m-am gandit cum mi-as dori sa fie tatal si nici nu am unul pregatit, insa intr-adevar imi doresc foarte mult un copil si sa am o relatie stabila totodata". La aceeasi nevoie de stabilitate si siguranta s-a gandit si atunci cand si-a pus in minte sa-si achizitioneze un Jeep. "Este o masina foarte sigura, dupa parerea mea, si imi ofera protectia de care am nevoie sa ma simt confortabil la volan."

AFACERI. Pe langa preocuparile legate de cariera, Györfi are grija in continuare si de afacerea ei. "Nu ma imbogatesc, insa este afacerea mea de viitor. Eu asa am numit-o si nu am facut salonul pentru vedete. In nici un caz! Pentru mine, orice femeie este o vedeta."

IMPRESII

"Un barbat ma poate face fericita fiind el insusi, dar ma poate dezamagi foarte usor atunci cand ma minte" - Daniela Györfi

PASNICA

Acum doua saptamani, telespectatorii care au urmarit show-ul de divertisment "Stele verzi" (transmis de Pro TV) l-au vazut pe Liviu Guta imprastiindu-i pumni lui Fizz, in meciul de box dintre vedete. Daniela a fost alaturi de Guta incurajandu-l si atat. "Sunt o persoana pacifista si urasc violenta, deci nu as putea face asta vreodata. Intr-adevar, am fost contactata pentru a boxa si eu, insa nu as face acest lucru de dragul publicitatii sau in gluma. Incerc sa imi rezolv problemele cu altii pe cale pasnica. Prefer doar sa privesc."
×
Subiecte în articol: antimonden