x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden In putere - Sparge banci la 70 de ani

In putere - Sparge banci la 70 de ani

23 Feb 2006   •   00:00

Moda - Tinuta pentru bicicliste


Arhitectul si designerul japonez Kei Kagami si-a prezentat la Milano colectia prÃşt-Ã -porter pentru sezonul toamna-iarna 2006-2007. Printre tinutele sale se numara o pelerina dubla pentru mama si fiica, o pelerina care acopera si caruciorul bebelusului. A mai impresionat si rochia din imagine, care poate fi si o husa pentru bicicleta.

Brazilia - Spray de gura pentru carnaval


Cei care au de gand sa se sarute cu mai multi parteneri in timpul carnavalurilor braziliene pot sa o faca fara griji, datorita unui spray pentru gura, antigermeni, acesta fiind doar unul dintre produsele ciudate puse in vanzare cu ocazia coloratelor evenimente. Sprayul a fost lansat de o companie locala pentru carnavalurile din regiunea Salvador, in care se afla si Sao Paulo. Sloganul produsului este "Saruta-te mult, saruta-te cu placere, saruta-te in siguranta!".

Pedeapsa - Inchisoare pentru o gluma "bomba"


Un om de afaceri britanic - care a provocat panica intr-un aeroport dupa ce a declarat, in gluma, ca are o bomba in bagaje - a fost condamnat la doua luni de inchisoare. Peter Aldred (41 de ani) a spus unui insotitor de zbor intr-un avion aflat pe Aeroportul Luton, din apropierea Londrei, ca bagajul sau contine o bomba. In acel moment, toti cei 124 de pasageri din avion au fost evacuati. In final s-a constatat ca in bagajul barbatului nu se aflau decat jucarii si dulciuri.

Juramant - Burlac pana ia Bacul


Shiv Sharan Sheojiram din statul indian Rajasthan a jurat ca se va casatori doar dupa ce isi va lua bacalaureatul. Insa ghinionul l-a urmarit pe barbat de 36 de ori la rand. Shiv Sharan a facut juramantul pe cand avea 35 de ani. Acum in varsta de 72 de ani, fermierul isi sustine examenul de bacalaureat pentru a 37-a oara. In speranta ca va lua examenul, va reusi oare batranul sa cucereasca inima vreunei femei?

In putere - Sparge banci la 70 de ani


O bunicuta de 70 de ani din Germania a fost condamnata la trei ani de inchisoare dupa ce a spart o banca. In 2003, bunicuta a plecat cu aproape 10.000 de dolari, dupa ce a amenintat lucratorii unei banci cu un pistol de jucarie. O alta tentativa de jaf a esuat, intrucat casierita n-a luat-o in serios. Batrana a fost arestata la sfarsitul anului 2005, dupa ce a aparut pe o lista cu cei mai cautati infractori din Germania, iar cineva a recunoscut-o.

Caritate - Elton John isi vinde un pian


Sir Elton John isi va vinde unul dintre piane in cadrul unei licitatii pe eBay. Banii vor fi donati Fundatiei Elton John pentru SIDA. El va canta pentru ultima data la acest pian la petrecerea caritabila de dupa ceremonia Premiilor Oscar, la 5 martie.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden