x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Incredibil: Pops canta live!

Incredibil: Pops canta live!

16 Oct 2004   •   00:00

Al doilea album ("Superpops") si o schimbare radicala. Din toamna asta, cele patru fete Pops canta live. Bine ca s-au lamurit ca nu au alta solutie decat cantatul "pe bune", daca vor sa ramana pe scena.

PARINTI SI PROFESORI. La petrecerea de lansare a noului material discografic, tinuta joi seara in discoteca Salsa din Bucuresti, parintii au raspuns "Prezent!", cu o singura exceptie. Familia constantencei Aylin a absentat din motive personale. Alaturi de Tina, Minola, Diana si Aylin s-au aflat profesori si colegi de scoala, dar si cativa dintre colegii de breasla: Dan Helciug si Vali Craciunescu, Anca (ex-A.S.I.A.), Radu Almasan (Bosquito), Dl Problema, Bliss, Amadeus si AXXA. Ca tot am adus aminte de familii, petrecerea a oferit un prilej (fructificat a capella) de a-i canta "La multi ani!" tatalui Minolei, venit de la Timisoara special pentru evenimentul muzical. Mama Dianei nu a stat pana la sfarsitul recitalului, pentru ca trebuia sa prinda un avion.

MAESTRU DE CEREMONII. Pentru ca nu putea sa-si refuze colegele din trustul Mediapro, DJ-ul Pro FM Willmark a fost maestru de ceremonii Pops. Columbianul s-a impachetat intr-un costum elegant si a servit publicului, ca aperitiv romano-francez, trupa Alb-Negru (formata din Andrei si Kamara). Apoi le-a laudat pe fete pentru prestatia live si a prezentat, in premiera, noul videoclip Pops, pentru piesa "Ai un minut". Regizorul videoclipului este tot un coleg de trust si de breasla, Ciprian Florea, fost membru al trupei Bliss. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden