x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    09 Mar 2008   •   00:00

LANSARE - Trends by Adina Buzatu

Adina Buzatu şi-a prezentat recent noua colecţie intitulată chiar aşa, Trends by Adina Buzatu. Ţinutele destinate sezonului primăvară-vară 2008 au fost etalate de şapte modele masculine. Deşi show-ul designerului s-a desfăşurat în cadrul unui spectacol de Miss, prezentarea cu haine pentru bărbaţi a făcut concurenţă directă aspirantelor la titlul Miss Hawaiian Tropic 2008. (Cătălina Iancu)

 

D’ALE LICEULUI - Doi ani de păţanii la ProFM’sCOOL

Mâine se împlinesc doi ani de când vedetele îşi descarcă la ProFM’sCOOL sacul amintirilor din liceu. La o aşa aniversare trebuie invitaţi pe măsură! Andreea Esca (foto) şi Loredana Groza vor depăna, pe îndelete, firul păţaniilor de pe băncile şcolii. Cum a fost primul sărut? Dar cele mai tari chiuluri sau poante făcute profilor? Iată câteva întrebări la care va fi musai să se răspundă… cât mai detaliat. (Anca Stănescu)

 

FASHION - Cursuri pentru copii şi tineri

Andre Fashion organizează înscrieri pentru cursuri de manechine copii şi tineri, între 3 şi 17 ani, băieţi şi fete, în vederea pregătirii lor pentru festivalul de modă Bucharest Fashion Week, care va avea loc în perioada 16-20 aprilie 2008. Cursurile se desfăşoră la Tonus Club şi se vor încheia în luna iunie. Cursanţii vor avea şi book-uri foto, ce vor fi postate pe un site special al agenţiei. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden