x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

16 Mar 2006   •   00:00

16 martie 2006

II MIROASE GURA A FLORI. Interpretul libanez Nassar s-a stabilit in tara noastra in urma cu opt ani. S-a casatorit cu o romanca frumoasa si harnica, asa ca nu s-a mai indurat sa se intoarca in Liban. A efectuat turnee in Nigeria, Camerun, Senegal si Egipt. Nassar zice ca poate canta live, nonstop, si cate 10 ore. Secretul? Pe langa talentul nativ, el ne-a dezvaluit ca, inainte de fiecare show, bea un pahar cu apa in care pune zahar si flori de portocal. (Simona Ecovoiu)

OBARSII LA SALA RADIO. Iubitorii de folclor pur sunt asteptati la 26 martie, de la ora 19:00, la Sala Radio din Bucuresti, la spectacolul "Obarsii", sustinut de Grigore Lese, rapsodul din Tara Lapusului. Evenimentul este organizat de Oficiul National pentru Cultul Eroilor, produs de Fundatia Culturala "Om bun", iar parteneriatul media este asigurat de Jurnalul National. Biletele la spectacol costa 15 si 25 RON si au fost puse in vanzare la Sala Palatului, Sala Radio si Magazinul Muzica. (D.C.)

PETRECERI RETRO CU STUDIO 54. In premiera in Romania, o echipa profesionista, formata din doi DJ si producatori de succes, o vocalista, un inginer de sunet, patru dansatoare profesioniste si doi VJ, s-a pregatit sa ofere petrecaretilor nopti de house in cea mai pura forma. Lansarea proiectului Studio 54 are loc astazi, la Studio Martin. (D.C.)

×
Subiecte în articol: antimonden