x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

06 Mar 2006   •   00:00

6 martie 2006

ALTAR, TURNEU IN CLUBURI. De la 9 martie, trupa Altar incepe turneul de promovare a noului album, "Atitudine". Andy Ghost, Theo, D. Man si Levi vor canta, vor vinde CD-uri si tricouri personalizate doar in cluburi, spera ei, "in cat mai multe orase din tara". Deocamdata au fost confirmate concerte in 16 orase din Romania. (D.C.)

INTREABA-L PE GABI! Azi, la ora 17:30, pe National TV, debuteaza emisiunea "Intreaba-l pe Gabi". Astrologul Gabi Mihailovici propune o abordare inedita a descifrarii tainelor zodiacului. Un VIP invitat in studio ii va pune intrebari legate de momentele-cheie din viata. Prima curioasa curajoasa este interpreta Monica Anghel. (C.D.)

FORTE! Fundatia Phoenix aduce Mezzoforte in Romania! Islandezii reuniti sub numele amintit formeaza o trupa de muzicieni exceptionali, grupul fiind unul dintre cele mai valoroase din istoria jazz-rock-ului. Mezzoforte va concerta la Bucuresti duminica, 2 aprilie, ora 20:00, la Sala Radio, iar biletele costa intre 50 si 150 de lei. (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden