x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

04 Mar 2006   •   00:00
SHOW AMANAT. Deranj mare la Sibiu, printre iubitorii de heavy-metal! Concertul UDO, care urma sa se desfasoare pe 2 martie in clubul Stage din orasul amintit, a fost amanat pentru o data care va fi stabilita ulterior. Autocarul cu care membrii trupei se deplasau spre Romania s-a stricat. Necazul s-a intamplat pe teritoriul Ungariei, intr-o zona pustie. Degeaba au sperat interpretii ca vor ajunge pe plaiurile mioritice, ca n-au reusit. Au comandat piesa de rezerva, dar autocarul nu s-a putut repara in timp util. Trupa si-a cerut scuze celor care au facut deplasarea la Sibiu. (Catalina Iancu)

HAI NOROCK! Cine are imaginatie, primeste invitatie! Metalfan pune la bataie cinci invitatii la concertul Lake of Tears, Celelalte Cuvinte si Voices of Silence, show care va avea loc la 11 martie 2006, in Sala Agronomia din Bucuresti. Fanii trebuie sa-i convinga pe organizatori, doar printr-o fotografie, cat de mult isi doresc sa participe la acest eveniment. Pozele trebuie trimise pe adresa www.metalfan.ro, impreuna cu datele solicitantului, pana la data de 8 martie. Maximum Rock Magazine ofera, la acelasi spectacol, 10 invitatii, prin tragere la sorti. (Catalina Iancu)

ZOLI, PRESEDINTE! Zoltan Andras a fost numit "presedintele" muzicilor cu personalitate la City FM. Functia va fi preluata astazi, la ora 14:30, maestru de ceremonii fiind Lucian Moga. Pe gazde le-a impresionat, probabil, stilul "Sarmalelor reci" si implicit melodia "Adrian Basescu". Meniul cu muzici alese nu se limiteaza la Sarmale, ci va mai contine nume mari precum Pink Floyd, Queen, Sting sau The Cure.

×
Subiecte în articol: antimonden