x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

03 Mar 2006   •   00:00
LA DANS! In fiecare joi, CRBL incinge atmosfera in club Nemo. Se asculta hip-hop, se fac battle-uri de streetdance si breakdance. La 9 martie, incepand cu ora 11:00, CRBL da strigarea pentru un concurs de streetdance si breakdance, ce se va intinde pe o perioada de doua luni. Saptamanal se va desemna un castigator care va participa la battle-ul final. Vor exista si premii, iar juriul concursului va fi reprezentat de cateva nume sonore din muzica romaneasca. (Catalina Iancu)

FARA URMA. Masina formatiei Urma a disparut fara urma! Fordul Galaxy, de sapte locuri, culoare gri-metalizat, cu numarul B-52-UNA, a fost furat din zona Soseaua Pantelimon nr. 291. Autoturismul are montat in partea superioara un portbagaj de culoare gri, destinat depozitarii instrumentelor, iar pe laterale si pe capota are inscriptionata adresa de web a formatiei: www.urma.ro. Pana cand organele in drept vor lua urma hotilor, membrii trupei cauta variante pentru deplasarile pe care le vor avea in Germania, Elvetia si Franta. (Catalina Iancu)

MERG INAINTE. Adi, Marius, Mihai si Sorin, adica baietii de la Akcent, au dovedit ca stiu sa piarda. Desi au ratat la mustata plecarea la Atena, interpretii lui "JoKero" au acceptat infrangerea cu fruntea sus. Si merg mai departe, fara sa se implice in scandaluri. "Ne-am simtit bine impreuna cu Nico. Am invatat multe din aceasta colaborare. Dupa cum am vazut din voturile telespectatorilor, si fanilor le-a placut." Akcent se pregateste de plecare prin tarile nordice, si nu numai. Ii asteapta concerte si in Norvegia, Finlanda, Suedia si Danemarca. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden