x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

23 Feb 2006   •   00:00

23 februarie 2006

EDICT, IN FLAGRANT. Concursul Eurovision are fani foarte atenti la ce se intampla la preselectiile din tarile participante. Astfel, un norvegian a observat ca trupa Edict, calificata anul acesta in semifinalele Eurovision din Romania, a participat cu aceeasi piesa la selectia Eurovision din Republica Moldova, in 2005. Este vorba de melodia "Vine Badea", care anul trecut se numea "Vino Bade" si a ocupat locul al 15-lea in finala nationala din Moldova. Norvegianul "paracios" cere descalificarea piesei, cu atat mai mult cu cat nu exista nici o diferenta intre versiunile 2005 si 2006. Moldovenii au schimbat doar titlul melodiei. Conform unui comunicat emis ieri de TVR, piesa "Vine Badea" a fost descalificata pentru ca a fost difuzata la radio si tv in Republica Moldova inainte de 1 octombrie 2005 incalcand astfel regulamentul. (Dana Cobuz)

PROCES FARA IMPACT. Cristina Haios de la Impact a fost achitata in procesul intentat de o spectatoare care o acuza pe aceasta ca a lovit-o in fata, la un festival, cu o cutie de bere aruncata de pe scena. Victima a pretins ca solista este vinovata de acest incident si i-a cerut despagubiri de 500 de milioane de lei vechi. Avocatul a demonstrat, cu probe video, ca doza de bere aruncata de Cristina nu avea cum sa o loveasca pe victima. (Dana Cobuz)

PORUMBEI CAMPIONI. Ioan Carmazan a participat la Expozitia Anuala a Uniunii Federatiilor Columbofile din Romania, care a avut loc de curand la Brasov. Regizorul columbofil nu s-a intors acasa cu mana goala, porumbeii sai devenind campioni la categoria maraton. Presedintele Federatiei Internationale Columbofile, Jose Tereso, prezent la eveniment, l-a felicitat pentru performanta. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden