x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Feb 2006   •   00:00

21 februarie 2006

NEGRU, IN TELENOVELA. Dupa Mircea Radu, in "Secretul Mariei", va juca si Dan Negru. Sa nu va asteptati insa sa-l vedeti si pe Negru dezbracat si prestand in scene fierbinti! In film, Dan isi va juca propriul rol. Scenariul prevede ca unul dintre personaje sa participe la un show de televiziune. "Decorul" este chiar platoul lui Negru, cu tot cu gazda emisiunii, care va aparea in patru episoade ale telenovelei. (Catalina Iancu)

ONORARIU SIMBOLIC. Cel mai tare grup de rock italian vine in Romania. LINEA 77 va deschide concertul Soulfly de la Timisoara, care va avea loc joi, 23 februarie, incepand cu ora 20:00. Interesant este faptul ca, pe parcursul acestui turneu, rockerii italieni, niste "zei" la ei acasa, cu realizari discografice si concertistice absolut impresionante, solicita pentru un concert suma absolut simbolica de 100 euro! Plus "niste bere si ceva de mancare"! Deplasarea o fac pe cont propriu, cu un "nightliner" in care si dorm. Pentru instrumente si backline-ul propriu au agatata de masina o remorca. (Catalina Iancu)

FACE PAINE INDIANA. Chiar daca are dimensiunile unui manechin, solista Anne’s mananca nonstop. Are unde si nici nu plateste, ca doar nu degeaba si-a deschis, impreuna cu iubitul ei, Dan, un restaurant. Nu multi stiu ca Ana este o bucatareasa desavarsita si ca ii place la nebunie tot ce tine de bucataria indiana. De altfel, acesta este si motivul pentru care ea a invatat sa prepare mancare rece cu iepure si masline, vinete, chiar si nan (paine indiana). (Simona Ecovoiu)

DEDICATII PENTRU IUBIT. Desi despre relatia lor cu nabadai s-a scris cate-n luna si-n stele, Raluca, solista trupei Bambi, a marturisit ca nu poate trai fara iubitul ei, fotbalistul Nicolae Mitea. Si invers. Ca dovada, ea i-a dedicat melodiile "Mi-e dor de ochii tai" si "Iubirea mea", versurile fiind, fireste, siropoase: "Mi-e dor de ochii tai/ Mi-e dor de sarutul tau". Piesa "Iubirea mea" va beneficia in scurt timp si de un videoclip. In care va juca si Mitea. Dar, nu fotbal: "Sora mea, Denisa, m-a ajutat foarte mult in ceea ce priveste linia melodica", spune Raluca. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden