x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

19 Feb 2006   •   00:00

19 februarie 2006

Vacanta - Jazzy, karting in Spania


Jazzy, partenerul Andreei Banica din piesa "C’est la vie", s-a intors de curand din Spania. Pe langa vizitarea obiectivelor turistice, cumparaturi si alte preocupari de vacanta, a vrut sa incerce si ceva senzatii tari. Asa ca a participat la o cursa de karting, care, din fericire pentru el, nu s-a lasat cu accidente.

Roman SF - Clonele zdubilor, de poveste


Zdob si Zdub a ajuns "personaj" de roman. De curand, Alex Grin (A. Zlotnik) a publicat romanul SF "Cararea spre Marea de Foc". In unele capitole apar si "zdubii", sub forma clonei lor din viitorul indepartat. Scriitorul este autorul textelor in limba rusa a pieselor "Tiganii si OZN-ul", "Cucusor" si co-autor, alaturi de Roman Iagupov si Slava Fliman, al textului rusesc pentru "Miorita". (Dana Cobuz)

Planuri - Ana Maria vrea duet Voltaj


Pe castigatoarea trofeului Mamaia 2001, Ana Maria, o mai desparte putin timp de lansarea celui de-al patrulea sau album. Experienta colaborarii cu Bobby Stoica a facut-o sa-si doreasca sa cante in duet cu Voltaj. Pentru albumul "Cantece pentru tine", Ana Maria a mai lucrat cu Marius Moga, Ionut Radu si Sandy Deac. (Dana Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden