x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

17 Feb 2006   •   00:00
CU MAMA LA CONCERT. Cristina Rus va filma, saptamana viitoare, videoclipul piesei de debut in cariera solo. Fosta Blondy a ales pentru clip o melodie cu un titlu sugestiv: "O alta viata". Prietenii i-au intins o mana de ajutor. Viorel de la 3rei Sud Est i-a pus la dispozitie studioul sau de inregistrari de la Constanta, echipa cu care colaboreaza e formata din ardeleni de-ai ei, si-au lucrat inclusiv pentru Akcent, iar regizorul videoclipului va fi Dragos Buliga. Zilele trecute, blondina a sustinut un concert acasa, adica la Cluj, iar printre spectatori s-au numarat parintii si sora Cristinei. (Catalina Iancu)

HIP-HOP PE SATURATE. Fanii hip-hop au fost prezenti, miercuri seara, la intalnirea cu o parte dintre membrii clanului Wu-Tang. Concertul s-a desfasurat la Sala Polivalenta deschiderea apartinand DJ-ilor Dox, Paul, Undoo si Faibo. Au urmat Parazitii, care s-au dezlantuit cu "Fuck You Romania", "Vicii", "Jos cenzura" sau "Bagabonti", ultima dintre piese fiind cantata in intregime de public. Cheloo, Ombladon si Freakadadisk au transmis si de data aceasta mesajele celebre care i-au consacrat, unul dintre ele fiind "N-am incredere in femei si-n franele de Dacie". Spectatorii au cantat si "Din inima strazii", dar n-au stiut versurile invitatilor speciali. Prin urmare, "Familia Wu" a primit doar aplauze. (Catalina Iancu)

CADOU ORIGINAL. Daca pana acum Iri i-a facut lui Moni numai daruri scumpe, de data aceasta a mai taiat din zerourile de pe nota de plata. Astfel, Monica Gabor a primit din partea lui Irinel Columbeanu un stilou! Deh, fiecare cu ce n-are! Miliardarul s-o fi gandit probabil ca Monica are deja destule inele, bratari sau lantisoare de aur. In schimb, nu i-ar strica sa mai puna mana si pe carte. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden