x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

16 Feb 2006   •   00:00
ZOO IN CLUB. "O piesa de teatru e fictiune. Dar fictiunea este realitatea distilata in adevar. Trebuie sa lasi piesa sa «se intample» in tine; sa simti, nu sa stii, sa aduni, nu intelegi imediat", spunea odinioara Edward Albee. Daca vreti sa va convingeti de adevarul spuselor dramaturgului american, atunci mergeti astazi la "Zoo Story", care "se intampla" in Clubul Prometheus, incepand cu ora 21:00. Iulian Glita si Bogdan Serban sunt actorii, iar Pompiliu Kostas Radulescu, regizorul. Fictiune, motor!

BOYS, BOYS. Striperii nemultumiti de Cornel Pasat au plecat din Flamingo Boys si s-au gospodarit in trupa Reballs. Ultima batalie purtata de cele doua tabere s-a dat pentru un contract cu clubul Princess, din Regie. Trupa lui Pasat a iesit invingatoare. Asadar, incepand de azi, Flamingo Boys va dansa in fiecare joi seara in Regie. Din echipa face parte si Mihai Mitoseru, un obisnuit al locului. Asadar, admiratoarele lui vor avea ocazia sa-i puna un bacsis la chiloti o data pe saptamana.

CLIP CU POZE. Tapinarii au un "Pescarus". Un videoclip. Mai exact, un clip facut din poze, majoritatea de la Stufstock si de la alte concerte pe care le-au avut la mare. Instantanee in care apar si fanii tapinarilor, realizate de artisti, dar si de admiratorii lor, poze din care nu lipsesc… pescarusii. Montajul clipului se va face la sfarsitul lunii februarie, iar in martie are loc premiera. Regizorul este Cosmin Covei, ca de obicei. Fiindca Adrian Tanase este responsabil in trupa doar cu frumusetea.

×
Subiecte în articol: antimonden