x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

18 Iun 2005   •   00:00
GIANINA NU RENUNTA LA ROZ. In amintirea masinii sale, un Tico roz, pe care a "chinuit-o" timp de sapte ani, Gianina Corondan (TVR) si-a cumparat niste maiouri speciale, de culoare... roz, cu care si-a acoperit noile scaune: "Cand am primit noua masina, exact in prima zi, nu stiu cum am facut, dar mi-am lipit guma de mestecat pe scaun. Asa ca am pus aceste huse, ca sa nu mai fac vreo boacana". In alta ordine de idei, Gianina va petrece vacanta in Macedonia: "Toate vedetele se rup in fite, se bronzeaza in Italia sau Spania. Eu am ales un loc mai putin vizitat de ai nostri, Macedonia". (Simona Ecovoiu)

DUTA SI IMNUL ROMTELECOM. Organizat in colaborare cu MTV Romania, turneul "Povestea trebuie spusa", conceput si promovat de RomTelecom, se bucura de participarea artistilor DJ Project, Anna Lesko, 3rei Sud Est si Directia 5. Cei prezenti la concertele ce vor avea loc in 10 mari orase din tara vor avea ocazia sa asculte, in premiera, o piesa realizata special pentru acest turneu, "Povestea trebuie spusa", fiind compusa de Laurentiu Duta. Imnul va fi cantat de toti solistii cooptati. (Simona Ecovoiu)

IULIA FRATILA, PSIHOLOG LICENTIAT. Iulia Fratila, vedeta Prima TV, se poate lauda cu mai multe diplome. Are una de asistent medical, una de jurist si, mai nou, una de psiholog. "Scapata" de "ochii vigilenti" ai parintilor, care nu prea au fost de acord cu aceasta profesie, dupa Facultatea de Drept, Iulia s-a apucat si de Psihologie, la Universitatea "Titu Maiorescu". Nota la examenul de licenta - 9,30. La sustinerea lucrarii de diploma, "Imaginea de sine in cuplu", blonda de la Prima a obtinut nota maxima - 10. "Simt ca, in sfarsit, voi face ceea ce-mi place cu adevarat. Voi continua, in paralel, si cu televiziunea. Insa mai am cateva saptamani de concediu si abia dupa ce voi reveni voi afla daca voi mai avea loc in grila de programe de la Prima." (Adriana Paduraru)

ALINA SORESCU, SEFA DE PROMOTIE. Solista Alina Sorescu a incheiat ultimul an de liceu asa cum a obisnuit pe toata lumea - cu Premiul I. Ba chiar mai mult! Frumoasa cu ochi albastri a fost desemnata si sefa de promotie. In aceasta calitate Alina a inmanat cheia Liceului Elena Cuza celui mai bun elev din clasa a IX-a. "Am predat stafeta mai departe. Am fost emotionata, mai ales ca la ceremonie a participat si primarul sectorului 6, Cristian Poteras". O data finalizate studiilor liceale, Alina se pregateste pentru examenul de Bacalaureat si, dar si pentru admiterea la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden