x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

15 Iun 2005   •   00:00
EL NEGRO, LA CERBUL DE AUR. Formatia El Negro lucreaza pentru realizarea unui nou videoclip, cu care va participa si la festivalul de la Brasov, Cerbul de Aur. Piesa aleasa este "Hai, iubito", iar Bogdan Negroiu, liderul trupei, spera sa aiba mai mult succes decat a avut la Eurovision. "Anul trecut am participat cu acest cantec la Eurovision, dar nu am reusit sa ne calificam in finala. Acum, l-am recosmetizat si ne-am incris la Cerb, la sectiunea «Videoclipuri». De altfel, la festivalul de la Brasov concuram si la «Interpretare». Speram ca de aceasta data sa concuram in finala", a declarat Negroiu. (Adrian Vaduva)

DANIELA VLADESCU CANTA LA JARISTEA. De curand, Daniela Vladescu, fosta iubita a lui Nicu Ceausescu, a inceput sa cante in Restaurantul Jaristea. Vladescu este una dintre putinele interprete de romante care a acceptat sa apara pe scena alaturi de un manelist. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului, unde Daniela Vladescu a facut duet cu Adrian de Vito, fost Copilu’ Minune. (Adrian Vaduva)

ADELLINE INTRA IN POLITICA. Solista Adelina Brad (Adelline) a fost vedeta serii la balul de absolvire al Liceului "George Cosbuc", ce s-a desfasurat la Howard Johnson. Ca dovada, ea a primit din partea colegilor Diploma pentru Vedetism. Adelina a imbracat o rochita, idee proprie, caci doar nu degeaba se trage dintr-o familie de designeri (mama ei este patroana firmei de rochii de mireasa Adelline). In aceasta perioada, interpreta invata pe rupte pentru admiterea la SNSPA (Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative), intentionand sa urmeze o cariera politica. (Simona Ecovoiu)

OCTAVIAN URSULESCU A JUCAT FOTBAL CU TURCII. Oana Georgescu s-a intors de la Jocurile Mondiale Sportive ale Jurnalistilor, eveniment ce a avut loc in Antalya, cu patru medalii: "Am luat doua medalii de aur si doua de bronz, dupa ce am participat la probe precum aruncarea greutatii, natatie - 400 m liber, in mare, fotbal si pentaque. In clasamentul general individual (pe medalii si puncte obtinute) m-am clasat pe locul I!". Nici vestitul prezentator Octavian Ursulescu nu s-a lasat mai prejos, reusind sa inscrie, in poarta turcilor, un gol antologic. Astfel, s-a intors acasa cu o medalie de bronz. (Simona Ecovoiu)

"BETIVANUL RATAT" A BAUT DOAR CEAIURI. "Betivan ratat" este piesa aleasa de baietii de la Desperado pentru noul lor videoclip. In pofida titlului, Calin Pop, solistul trupei, a declarat: "Pe parcursul filmarilor acestui clip s-au baut doar ceaiuri medicinale neindulcite si apa plata". Filmarile au avut loc in imprejurimile Clujului si pe stadionul din Turda. Protagonistul acestui videoclip este actorul Ginucu Crisan de la teatrul din Turda, care interpreteaza cu mult patos rolul unui arbitru de fotbal, beat crita. (Adrian Vaduva)

MANDINGA A CANTAT IN BULGARIA. Saptamana trecuta, cei 8 membri ai trupei Mandinga a fost invitatii speciali ai unui festival de salsa organizat in Sofia, capitala Bulgariei. "Ne-am simtit extraordinar acolo, unde toata lumea dansa foarte bine. Publicul a fost minunat si, sincera sa fiu, nu ne-am asteptat sa ne primeasca atat de bine", ne-a declarat Elena, solista formatiei. In Bulgaria, Mandinga nu a interpretat doar salsa, ci si merengue si guachira - doua stiluri la fel de fierbinti si potrivite cu specificul festivalului. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden