x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

11 Iun 2005   •   00:00
SPRITUL, BATA-L VINA! Manelistul Nicolae Guta a fost internat joi la Spitalul Fundeni, Sectia Cardiologie, cu diagnosticul "angina instabila", asta dupa ce a chefuit la nunta fiicei sale, Daniela. "Am exagerat cu spritul!", a declarat Guta, deloc mandru de fapta sa. Medicii i-au recomandat un concediu medical prelungit, numai ca solistul, care are o gramada de dusmani, si-a propus sa revina cat mai repede pe scena. Chiar a dorit sa adauge: "Guta nu a murit, doar s-a odihnit!". (Simona Ecovoiu)

STRIPTEASE. Solistul grupului Spitalul de Urgenta, Dan Helciug, este una dintre cele mai nonconformiste figuri ale show-bizz-ului autohton. De curand, prezentatorul emisiunii "Traiasca berea!" (National TV) a decis ca este timpul sa le arate admiratoarelor sale ca are cu ce, ca doar merge la o sala de fitness. Prin urmare, in fata unei asistente inmarmurite, pe acordurile melodiei "Just a gigolo", Helciug a inceput sa se dezbrace. Chiar daca lumea se astepta la un final demn de show-urile cu Chippendales, cantaretul s-a oprit la timp. (Adrian Vaduva)

OASPETE DE CINCI STELE. Joi, Jean Claude Van Damme a servit cina la Restaurantul Jaristea, local cu traditie, insotit fiind de alte opt persoane, dintre care patru au profesia de bodyguard. De ce i-or fi trebuit atatea garzi de corp, cand el bate de rupe, nu ne dam seama! Vedeta a cerut delicatese, precum batog de morun, pastrama de ratoi, piept de gasca afumat si vanat de caprioara. Iar la capitolul bauturi s-a rasfatat cu coniac frantuzesc, dar si vin alb si rosu. (Simona Ecovoiu)

IN FAMILIE. Ion Dolanescu si Maria Ciobanu se pare ca s-au impacat. Daca nu s-au rezolvat toate problemele intre ei, oricum, faptul ca vor canta din nou impreuna este un semn bun in ceea ce-i priveste. Meritul de a-i aduce pe aceeasi scena ii apartine lui Ionut Dolanescu. El i-a convins sa fie invitatii speciali ai spectacolului cu public "Folclorul contraataca", show ce va avea loc pe 15 iulie, la Sala Palatului. De asemenea, partenerul de emisiune al Andreei Banica vrea sa faca un album de familie, cu piese in interpretarea lui si a parintilor sai. (Roxana I. Ancuta)

PALMIERI IN CURTE. Noul videoclip al lui Adi de la Valcea, "Langa cine? Langa tine!", a fost realizat chiar in ograda sa. Uite asa s-a facut ca i-am putut admira casa si familia, dar si cei doi palmieri dic curte: "Mi-am plantat palmieri pentru ca imi plac foarte mult. In plus, toti vecinii ii admira". Manelistul a cheltuit pe ei 20 milioane de lei. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden