x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

09 Iun 2005   •   00:00


  • 10 iunie 2005
  • STATUIE DIN CIOCOLATA. Rocsana Marcu (Prima TV) a fost prezenta sambata la ROMEXPO, la standul firmei turcesti de dulciuri Solen Kent, pentru a imparti vizitatorilor bomboane. Pentru gestul ei "dulce" a primit nu mai putin de 1.000 de euro. Se zvoneste ca turcii, incantati de formele voluptuoase ale vedetei tv, s-au decis sa-i ridice o statuie din ciocolata, care va cantari 30 de kilograme. (Simona Ecovoiu)

    CONCERT MEGADETH. Fundatia Culturala Phoenix pregateste un festin pentru rockeri la Arenele Romane. Concertul Megadeth, care va avea loc pe 15 iunie, de la ora 20:00, va fi deschis de doua trupe autohtone: Implant pentru Refuz si Avatar. Inaintea head-linerilor va mai evolua Dungeon, o formatie de power metal din Australia. Dungeon vine pentru prima data in turneu in Europa, la insistenta lui Dave Mustaine, liderul Megadeth. (Catalina Iancu)

    DEVORATORI. In aceasta seara, incepand cu ora 20:00, Sala Polivalenta va fi gazda celui mai asteptat eveniment din lumea publicitatii: Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Organizatorii le-au pregatit o multime de surprize "devoratorilor": in deschidere va fi un concert Zdob&Zdub, iar in pauzele dintre calupurile publicitare vor evolua baietii de la Deco, un grup de stand up comedy. Vor fi vizionate 450 de spoturi publicitare. Pretul unui bilet este de 350.000 de lei. (Adrian Vaduva)

    ×
    Subiecte în articol: antimonden